kapput 1 Napisano Luty 6, 2021 dosyć łatwo osiągana przez skoordynowane sposoby Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kapput 1 Napisano Luty 6, 2021 każą nosic beznadziejne maski które gòwno dają a ludzie łykają jak pelikany i robią co im się każe Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
lonelyman 577 Napisano Luty 6, 2021 (edytowany) 14 minut temu, kapput napisał: każą nosic beznadziejne maski które gòwno dają a ludzie łykają jak pelikany i robią co im się każe Ludzi myślących jest podobno tylko 2%. 3% się miota a reszta to deebile. Edytowano Luty 6, 2021 przez lonelyman 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kapput 1 Napisano Luty 6, 2021 Przed chwilą, julka.roxi.btslove napisał: eeeeetam! BYLE DOOPY NIE ZAWRACALI! najwięcej szczekają ci którzy bezmyślnie wykonują rozkazy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kapput 1 Napisano Luty 6, 2021 1 minutę temu, julka.roxi.btslove napisał: A co to mnie obchodzi? niech tylko mi nie mówią jaką mam nosić bieliznę i czy w ogóle! reszta mi wisi! niedługo do tego dojdzie że ci będą w majtki też zaglądać..... dla dobra publicznego Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kapput 1 Napisano Luty 6, 2021 24 minuty temu, julka.roxi.btslove napisał: może... a jak natrafia na trans to wpadną w trans! teraz trans ma więcej praw niż reszta potocznych, flagami macha i dumny z bycia transem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach