Maja23 0 Napisano Luty 7, 2021 Witam. Ostatnią miesiączkę miałam 21 grudnia 2020. Zrobiłam test ciążowy, który wyszedł pozytywny. Mam nadżerkę szyjki macicy i 3 grupę cytologiczną. Czy wynik testu mógł być fałszywy? Czy nadżerka może utrudniać zajście w ciążę? 3 grupa cytologiczna była już w czerwcu 2018. Potem cytologię robiłam w maju 2019 i była ta sama grupa cytologiczna. Nie leczyłam nadżerki. Czy nadżerka mogła się rozwinąć w gorszą postać, co wpłynęło błędnie na wynik testu ciążowego? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lolka1975 197 Napisano Luty 7, 2021 A dlaczego nie leczylas??? W ciazy moze sie powiekszyc i prowadzac do krwawien, boli itp. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
helena188 13 Napisano Luty 8, 2021 choroba może mieć wpływ na stężenie lh w krwi, więc lepiej skontaktuj się z ginekologiem. Rozpocznij leczenie jak najszybciej, przy sprawdzaniu owulacji itp polecam komputer cyklu cyclotest mySense Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach