Dziek 0 Napisano Luty 9, 2021 Rodzice mojej dziewczyny zaprosili mnie do jej rodziny i gdy już pojedziemy to dziewczyna mówiła mi że wstąpimy do maka i mam pytanie do was czy mówić że bede płacić za siebie czy nie ?? Strasznie głupia sytułacja jak dla mnie 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
na obcejziemi 3 Napisano Luty 9, 2021 Odpowiadam na pytanie.Prosze odrobic lekcje z jezyka polskiego, ok? 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Fabien 12 Napisano Luty 9, 2021 (edytowany) Jesteś zaproszony, więc naturalne ,że rodzice dziewczyny będą płacili za zaproszonych do Maca gości. Niemniej, będzie miło, gdy po posiłku, gdy dojdzie do płacenia, powiesz, że chcesz się dołożyć do rachunku. Jeżeli przyjmą, ok, jeżeli nie, to się nie upieraj, bo to będzie dziecinne. Baw się dobrze, smacznego i już nie myśl o tym. Edytowano Luty 9, 2021 przez Fabien Literowki Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
agent of Asgard 3636 Napisano Luty 9, 2021 Ja bym zapłacił za wszystkich. Chyba, że Cię nie stać. Albo jeśli wyraźnie Ciebie zaprosili, zrewanżował się jakoś. Nawiasem mówiąc, jadąc w odwiedziny, wypada pomyśleć o prezentach dla rodziców. Choćby bombonierka, butelka wina i kwiaty. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach