Bogusia19909 0 Napisano Luty 10, 2021 W grudniu miałam kilka stosunków. 19 grudnia i 18 stycznia miałam lekkie plamienia. 13 i 29 stycznia byłam na becie i wyszła <1.10mlU/ml. Czy można już wykluczyć ciążę czy powtórzyć badanie? Jak tak to mogę powtórzyć je 12 lutego w piątek czy czekać do 15 lutego? 15 lutego mam niby dostać miesiączkę Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Miiikaaa 0 Napisano Luty 11, 2021 Moim zdaniem jeżeli beta wyszła 29 stycznia z takim wynikiem to możesz być spokojna. Nie piszesz o długości cykli oraz czy występują jakieś objawy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
helena188 13 Napisano Luty 11, 2021 myślę, że ciąże trzeba wykluczyć, polecam monitorować owulacje jeśli masz problem z cyklem , moja znajoma używa cyclotest myWay i bardzo sobie chwali Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Bogusia19909 0 Napisano Luty 11, 2021 14 godzin temu, Miiikaaa napisał: Moim zdaniem jeżeli beta wyszła 29 stycznia z takim wynikiem to możesz być spokojna. Nie piszesz o długości cykli oraz czy występują jakieś objawy Długość cykli 30 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach