tuniaa 0 Napisano Luty 14, 2021 czy mogę być w ciąży? miałam średnio płodne dni i minimalna ilość spermy mogła znaleźć się na wewnętrznej części moich majtek. Od tamtego czasu miałam 2 miesiączki obie w czasie jednak ta druga byla mniej obfita. Czy ty możliwe żebym była w ciąży? Bardzo mnie to stresuje mam nabrzmiały brzuch poza tym raczej żadnych objawów. Robiłam test 8 dni po tym zdarzeniu i wyszedł negatywny. Co o tym myślicie? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
AniaZa 1 Napisano Luty 15, 2021 Jeśli miałaś 2 miesiączki i test wyszedł negatywny to prawdopodobnie nie ma ciąży. Przy takim zdarzeniu jest mało prawdopodobne, że może dojść do ciąży. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
helena188 13 Napisano Luty 17, 2021 zgadzam się z Ania Za, nie ma możliwości, żebyś była w ciąży. Skoro nie planujesz proponuje dobrać właściwą dla siebie antykoncepcje, ja korzystam wkładki silikonowej, pozdrawiam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Sylwusia 20 Napisano Luty 25, 2021 Sprawdzaj sobie regularnie płodność na jakimś urządzeniu, to nie będziesz się tak stresować. Może tester owulacyjny na ślinę, jest mały i łatwy w obsłudze, niedrogi. Ja już ponad rok mam swój i jestem zadowolona Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach