Onna90 0 Napisano Luty 16, 2021 Dzień dobry, 1 dzień miesiączki wystąpił 7 stycznia, 1 plaster nakleiłam 8 stycznia w drugim dniu cyklu, 2 plaster 15 stycznia i trzeci 22 stycznia, nie robiłam przerwy 7 dniowej i kontynuowała naklejanie drugiego opakowania więc czwarty nakleiłam 29 stycznia, piaty plaster 5 lutego i szósty plaster 12 lutego w międzyczasie nastąpiło krwawienie, czy byłam w tym czasie zabezpieczona ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
helena188 13 Napisano Luty 17, 2021 hejka, szczerze nie mam pojęcia z hormonami to nigdy nic nie wiadomo, dlatego ja stosuje w stanach niepewności wkładkę silikonową diafragma caya Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kasiula3 35 Napisano Luty 24, 2021 Nie ogarniam tych rozkmin nigdy. Stosujecie hormonalną antykoncepcję i jeszcze wątpliwości... Ja tam kontroluje cykle termometrem owu plus mechaniczna ochrona i pasuje Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
nonames 0 Napisano Marzec 1, 2021 nie byłaś zabezpieczona. powinnaś nakleić w pierwszym dniu cyklu - to po pierwsze, druga sprawa jest taka, że przez pierwsze 8 dni powinnaś zabezpieczać się dodatkowo, np prezerwatywą. Kolejna sprawa jest taka, że po 3 plastrach jest tydzień przerwy, zanim przykleisz następny, aby wystąpiło krwawienie z odstawienia. Jeżeli przerasta cię czytanie ulotki, która naprawdę jest mega dokładnie opisana, to życzę powodzenia, do seksu też trzeba dojrzeć.. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach