Martola 0 Napisano Luty 19, 2021 Witam , mam problem, w ubiegłym tygodniu ubrudziłam buty i nie mogę ich doczyścić, buty są czarne, zamszowe, plama pochodziła z ciasta do naleśników. Robiłam obiad spiesząc się, żeby wyjść z domu, więc mając już na sobie ubrane buty smażyłam naleśniki i w pewnym momencie przez nieuwagę zachlapałam buty ciastem, o ile zeskrobałam zeschnięte ciasto, o tyle pozostały po nim bardzo brzydkie ślady. Nie mogę tego niczym doczyścić! Jakieś porady? Bardzo proszę Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
agent of Asgard 3636 Napisano Luty 19, 2021 4 minuty temu, Martola napisał: Witam , mam problem, w ubiegłym tygodniu ubrudziłam buty i nie mogę ich doczyścić, buty są czarne, zamszowe, plama pochodziła z ciasta do naleśników. Robiłam obiad spiesząc się, żeby wyjść z domu, więc mając już na sobie ubrane buty smażyłam naleśniki i w pewnym momencie przez nieuwagę zachlapałam buty ciastem, o ile zeskrobałam zeschnięte ciasto, o tyle pozostały po nim bardzo brzydkie ślady. Nie mogę tego niczym doczyścić! Jakieś porady? Bardzo proszę Ja mam taką specjalny przyrząd, z jednej strony ma coś w rodzaju gumki, a z drugiej drucianej szczoteczki, sprawdza się doskonale. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Martola 0 Napisano Luty 20, 2021 2 godziny temu, agent of Asgard napisał: Ja mam taką specjalny przyrząd, z jednej strony ma coś w rodzaju gumki, a z drugiej drucianej szczoteczki, sprawdza się doskonale. A wiesz może, gdzie taki mogę kupić? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
agent of Asgard 3636 Napisano Luty 20, 2021 3 minuty temu, Martola napisał: A wiesz może, gdzie taki mogę kupić? Ja kupowałem na Allegro. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach