Misia 83 0 Napisano Luty 20, 2021 Zaczęłam brać pigułki antykoncepcyjne, pierwszą pigułkę wzięłam z pierwszym dniem okresu , biorę już 8 dzień a krwawienie dalej nie ustępuje,czy któraś z was tak miała? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
helena188 13 Napisano Luty 22, 2021 kurcze, nie wiem skontaktuj się z lekarzem najlepiej, żeby dopytać z hormonami to nie ma żartów, dlatego ja używam wkładkę silikonową Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
alexiss 0 Napisano Luty 22, 2021 tak moze byc jak zaczelam tabletki 1 okres trwal 14 dni. kolejne juz normalne 4/5 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Anka94 29 Napisano Luty 25, 2021 Do ok. 6 miesięcy się wszystko reguluje. Ja jednak jestem zwolenniczką niehormonalnej antykoncepcji. Można dopasować do swoich potrzeb metodę i formę zabezpieczenia, ja znalazłam na portalu Naturalna Podność, mają duży wybór, ciekawe propozycje Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Misia 83 0 Napisano Luty 27, 2021 Dzięki za porady,po 12 dniach krwawienie w końcu ustało Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach