Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
inolop

Kryzys w małżeństwie co robić ?

Polecane posty

Chodzi o to, że chyba padliśmy ofiarą tego, że związaliśmy się ze sobą w bardzo młodym wieku. Moją dziewczyną została kiedy mieliśmy po 16 lat, w wieku 17 lat zaczęliśmy uprawiać seks, a w wieku 19 lat już ze sobą pierwszy raz zamieszkaliśmy w kawalerce, a ślub wzięliśmy jak mieliśmy po 25 lat. Nigdy nie byliśmy w innych związkach i oczywiście jak ja byłem młodszy to nawet przez myśl mi nie przeszło że mógłbym kiedykolwiek być z inną dziewczyną. Niestety obecnie bardzo mocno tego żałuję, że nie miałem innych dziewczyn. Obecnie mamy po 30 lat i osobiście ciężko jest mi powiedzieć co czuje do swojej żony, być może ją kocham, ale to nie jest to samo co było 10 lat temu, jakby to uczucie między nami które było się wypaliło. Moja żona zauważyła, że coś jest nie tak i zaczęła zachowywać się absurdalnie, mianowicie w łóżku przejęła pałeczkę i próbuje rozpalić od nowa nasze uczucie częstszymi kontaktami seksualnymi. Zaczęła w łóżku być wręcz brutalna, a to zaczęła mnie wiązać, kuć kajdankami, dusić swoimi ustami, itp. itd. ja nie wiem co jest ze mną nie tak, ale jakoś mnie to średnio podnieca, niestety ale chyba moja żona naczytała się dużo durnych rad z internetu i teraz to powtarza. Osobiście nie mam pojęcia co mam dalej robić. 

8 godzin temu, Sebastian 23 napisał:

Daj jej i dobie zaszaleć z innym

Głupszej rady już dać nie można 

18 godzin temu, inolop napisał:

zaczęła mnie wiązać, kuć kajdankami, dusić swoimi ustami, itp. itd. ja nie wiem co jest ze mną nie tak, ale jakoś mnie to średnio podnieca,

jest policjantką ... może coś ukradłeś? A na poważnie trudno mi uwierzyć, ze tak sama z siebie bez rozmowy i ustalenia, że chcecie się tak bawić skuwa cię i wiąże. Coś w tej twojej relacji jest nie tak. Wyraziłeś zgodę na praktyki bsdm?

Wszyscy mają kryzysy. Twojej żonie widocznie zależy na tym związku skoro się stara postaraj się i ty i będzie OK.                  Ilość partnerów wcześniej jest bez znaczenia. Powiem więcej jeśli wam się uda to nie każdy może pochwalić się tym że jesteście ze sobą i nigdy z nikim innym.

2 godziny temu, ddt60 napisał:

jest policjantką ... może coś ukradłeś? A na poważnie trudno mi uwierzyć, ze tak sama z siebie bez rozmowy i ustalenia, że chcecie się tak bawić skuwa cię i wiąże. Coś w tej twojej relacji jest nie tak. Wyraziłeś zgodę na praktyki bsdm?

Czy wyraziłem to trochę za dużo powiedziane, po prostu nie protestowałem jak już do nich dochodziło, zwłaszcza, że fajnie było w sytuacji gdy ja nie mogłem dosłownie niczego zrobić, a ona robiła ze mną co jej się żywnie podobało. 

2 minuty temu, inolop napisał:

fajnie było w sytuacji gdy ja nie mogłem dosłownie niczego zrobić, a ona robiła ze mną co jej się żywnie podobało. 

to zdecyduj się, czy aktywna, seksowna żona z fajnymi pomysłami ci odpowiada czy nie - marudzisz. Żebyś nie tęsknił za tym, jakby się małżeństwo rozpadło i musiałbyś szukać sobie kochanek - prawdopodobnie dużo gorszych niż twoja żona.

Edytowano przez ddt60

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować