Kasztanka33 3 Napisano Luty 22, 2021 Zastanawiam się jak najlepiej i najbardziej kompleksowo poradzić sobie z łuszczycą. W ogóle czy łuszczycy można się pozbyć raz na zawsze? Mam bardzo sporo pytań, ale mało odpowiedzi. Zastanawiałam się nad jakimiś maściami, szamponami itd. Polecony mi został również Psorisel, ale z chęcią wysłuchałabym również opinii kogoś kto się z tym zmagał lub dalej się zmaga Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
SzumiNatalia 0 Napisano Marzec 3, 2021 Ogólnie to tak. Z tego co się sama orientuję to chyba łuszczycy się nie da tak pozbyć na zawsze, ale właśnie między innymi takimi dermokosmetykami można wygaszać na długi okres tę dolegliwość i trzymać to wszystko w ryzach Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Klaudusiek18 1 Napisano Marzec 24, 2021 Ja używam tego psorisela w hybrydzie z maściami, które dostałam od dermatologa. Jedno bez drugiego nie działa jak należy, bo maści pomagają wygasić łuszczyce, a dermokosmetyki utrzymują ten stan jak najdłużej się tylko da i zmniejszają częstość nawrotów Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach