Kinga_Borsuk 0 Napisano Luty 24, 2021 Cześć, Ostatnimi czasy zaczęły wychodzić mi krosty na skórze głowy, skóra jest zrogowaciała, a dodatkowo pojawił się łupież. Czytałam trochę i być może wystarczy zmiana szamponu nim podejmę bardziej drastyczne kroki. Czy macie może jakiś szampon do polecenia na opisaną przypadłość? Pozdrawiam, Kinga Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lampart_Biega 0 Napisano Luty 24, 2021 Mi pomógł szampon PSORAX - na allegro za niecałe 60zł. Ze swojej strony polecam. Krosty zniknęły, a profilaktyczne stosowanie 2 razy w tygodniu póki co zapobiegły nawrotom. Jakby coś się zmieniło będę dawać znać. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
PatrykWspanialy 0 Napisano Luty 24, 2021 Potwierdzam - też używałem i pomogło Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
RowerMoimZyciem 0 Napisano Luty 24, 2021 U mnie po zastosowaniu tego szamponu zniknął łupież, ale swędzenie skóry głowy pozostało. Aktualnie używam innego. Tak to już jest, jednym pomaga - innym nie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kinga_Borsuk 0 Napisano Luty 24, 2021 Hmmmm. No to spróbuję zamówić, nie zaszkodzi spróbować. Pozdrówka i dzięki za szybkie odpowiedzi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach