gosiak0802 0 Napisano Luty 26, 2021 Witam pisze z zapytaniem choć zdaję sobie sprawę że dowiem się za 2 tyg. Miałam wpadkę z mężem w dni płodne po 10 h lekarz wypisal escapelle. Nie mam pojęcia czy była owulacja, dni płodne raczej tak. Zaczełam oczywiście przeszukiwać cały Internet i wyszło na to że raczej ta tabletka nie pomoże :(. Mam.36 lat i 2 dzieci. Doczytałam że alleone jest ponoć lepsza ale już taką mi zapisał ginekolog. Czy są Tu dziewczyny którym jednak escapelle pomógł w Dniach płodnych ?? Czy brak tzw skutków ubocznych w postaci plamień może oznaczać że się nie udało? Dziękuje Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Sylwusia 20 Napisano Luty 26, 2021 po 10 h przyjęłaś tę tabletkę, czy lekarz wypisał. Kiedy przyjęta została tabletka? To są pigułki do 72 h po stosunku. Od razy plemnik nie dociera do komórki jajowej i się nie zagnieżdża . Warto monitorować cykle, by wiadomo było czy na pewno były te dni płodne, ja korzystam z termometru owulacyjnego MySense Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
gosiak0802 0 Napisano Luty 26, 2021 Przyjęłam po 10.h Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
helena188 13 Napisano Luty 26, 2021 to uważam, że zadziała a w ogóle nie wiadomo, czy w dzień stosunku miałaś owulacje, jeśli nie monitorujesz cyklu na specjalnym urządzeniu typu cyclotest mySense to nie bedziesz mieć pewności co do owulacji Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach