Tomaszdr42 0 Napisano Luty 28, 2021 Szukam kobiety która lubi mieć robiona minetke najchętniej z Olsztyna Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Radler88 3 Napisano Luty 28, 2021 Myślę, że takie dziewczyny nie są na tyle zdesperowane, żeby szukać do tego kandydata na forum jak to. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kima1212 24 Napisano Luty 28, 2021 Zastanawiają się aktualnie... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Wanessa69 4 Napisano Marzec 5, 2021 Dnia 28.02.2021 o 06:04, Tomaszdr42 napisał: Szukam kobiety która lubi mieć robiona minetke najchętniej z Olsztyna Myślę że szybciej pójdzie jeśli napiszesz kilka zdań o sobię bo tak całkiem w ciemno wątpię jednak by któraś się zdecydowala.. nawet desperatka Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Wanessa69 4 Napisano Marzec 5, 2021 Przed chwilą, Woźny Olivier napisał: Lepiej niech nie pisze zbyt wiele bo pewnie tylko pogorszy sprawę Czy ja wiem, kobiety lubią wiedzieć na czym stoją,jak pojawiają się konkretne informacje to i łatwiej jest się zdecydować by się spotkać..a tak to większość raczej oleje post Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach