TwojaMuuza 875 Napisano Marzec 2, 2021 Doszły mnie słuchy, że któryś się tu we mnie zakochał Przyznawać się szybko. Który to?!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
RoxihaveHope 141 Napisano Marzec 2, 2021 Daje 10zł że Oguras... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
TwojaMuuza 875 Napisano Marzec 2, 2021 1 minutę temu, duży ogórek napisał: Dzień Dobry porwę Cię do piwnicy. Po piwnicy to ja chodziłam jak mloda bylam, teraz to hotel by się zdał;);) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
18karat 152 Napisano Marzec 2, 2021 4 minuty temu, TwojaMuuza napisał: Po piwnicy to ja chodziłam jak mloda bylam, teraz to hotel by się zdał;);) A ile kosztujesz ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
akimuszki 176 Napisano Marzec 2, 2021 We mnie też ponoć Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
18karat 152 Napisano Marzec 2, 2021 2 minuty temu, KorpoSzynszyla napisał: Po co się pytasz skoro i tak cię nie stać poza tym nieładnie tak się wtrącać w cudze negocjacje ! Skąd wiesz że mnie nie stać. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
18karat 152 Napisano Marzec 2, 2021 15 minut temu, KorpoSzynszyla napisał: Bo jesteś zbyt ubogi mentalnie Zamilcz zmywarko Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
TwojaMuuza 875 Napisano Marzec 2, 2021 1 godzinę temu, 18karat napisał: A ile kosztujesz ? A ile byś dał? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
18karat 152 Napisano Marzec 2, 2021 1 minutę temu, TwojaMuuza napisał: A ile byś dał? Nic ja nie płace Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
TwojaMuuza 875 Napisano Marzec 2, 2021 2 minuty temu, 18karat napisał: Nic ja nie płace O proszę jaki chojrak Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
18karat 152 Napisano Marzec 2, 2021 11 minut temu, TwojaMuuza napisał: O proszę jaki chojrak Dajesz czy trzeba z Tobą chodzić? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
TwojaMuuza 875 Napisano Marzec 2, 2021 47 minut temu, 18karat napisał: Dajesz czy trzeba z Tobą chodzić? Trzeba chodzić i to dłuuugo:) Taki test:) na facetów. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
TwojaMuuza 875 Napisano Marzec 2, 2021 3 godziny temu, malinka 123 napisał: Koktajlowymi No tak, malinowe za drogie, haha Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach