Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zwikk

Czemu baby mnie ciągle gnębią?

Polecane posty

W takim razie nie wiem czemu każdy we mnie widzi jakiegoś towarzysza do gadek o pierdołach, oni się nawzajem tam nie zaczepiają tylko mnie zawsze trzeba, może mam wyraz twarzy buca czy coś 

to co pisze Takie unikanie prowokuje ludzi (mnie) do "wbijania szpili". fak przypomina mi sie janusz co mnie gnebil w poprzedniej pracy ojdziedz faken caly czas jezdzilam po nim bo mial wkurzajaca twarz i ciagle do mnie gadal o rzeczach ktore mialam gdzies: / to sie wlasnie nie mogl odczepic fak no ale odstrzelic takich nie mozna

Edytowano przez kociełezki

Dnia 4.03.2021 o 00:29, Jack445 napisał:

Nie przejmuj się. Kiedyś wydoroślejesz... Ludzie czasem chcą być mili, pogadać, nawet z obcym i te zaczepki to nic niezwykłego.
Ja bym się cieszył, bo lubię pogadać, poplotkować, a że jesteś dziecinny, to wszystko Ci przeszkadza.
Takie unikanie prowokuje ludzi (mnie) do "wbijania szpili". Wtedy obserwuje się takie dziwne zakłopotanie, lub podenerwowanie, w sytuacji w której nic takiego nie powinno mieć miejsca. Mam taką ulubioną koleżankę, której celowo mówię cześć, lub dzień dobry, a ona robi takie dziwne miny.... Wcześniej nie przyjęła mnie do znajomych na FB, wiec można przyjąć, że to takie moje złośliwości wobec niej, ale uważam, że zachowuje się dziwnie, więc tak ją trochę prowokuję. 

Wydorośleje? Mnie zaczepiają wszędzie i czuję się obserwowany, czemu wy k....a nie dacie mi spokoju 

Tak się nie da żyć, mam myśli samobójcze 

Nigdzie nie pracuję teraz bo się nie da, zasrane zwierzęta pluję na was 

Edytowano przez Zwikk

Nie mam zamiaru z nikim rozmawiać, gów...o mnie obchodzi wasze zwierzęce obrabianie dup i rozmowy niczym upośledzony z upośledzonym o tym co u kogo albo o zasranym nawaleniu się alko w weekend, umiecie tylko obrabiać dupy i kablować za plecami, zasrane zwierzęta, bydło 

Was się powinno w obozach zamykać o chlebie i wodą 

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się