BoniBluBabciaBandzior 977 Napisano Marzec 4, 2021 Pa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
18karat 152 Napisano Marzec 4, 2021 4 minuty temu, BoniBluBabciaBandzior napisał: W facetach bez własnego zdania idacym za głupia modą na bycie jakims tym bardziej nie gustuje. Ale rozumiem ze aby wyrywać laski trzeba miec czym zaimponowac. Ja trenuje sztuki walki (MMA) a nie chodze na fitness więc twoja teza jest błędna, i nie jestem typem alvaro który lata za laskami. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
agent of Asgard 3636 Napisano Marzec 4, 2021 1 godzinę temu, BoniBluBabciaBandzior napisał: I do narcyzmu o czym świadczy twój nagi brzuszek w stylu paczcie jaki jestem men uhh Zdjęcie jest ściągnięte z Internetu, po kliknięciu na obrazek widać logo strony, z której pochodzi. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BoniBluBabciaBandzior 977 Napisano Marzec 4, 2021 1 minutę temu, agent of Asgard napisał: Zdjęcie jest ściągnięte z Internetu, po kliknięciu na obrazek widać logo strony, z której pochodzi. rzucal tu swoje tez. Rzekomo. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
18karat 152 Napisano Marzec 5, 2021 7 godzin temu, agent of Asgard napisał: Zdjęcie jest ściągnięte z Internetu, po kliknięciu na obrazek widać logo strony, z której pochodzi. To jest filtr a nie strona i zdjęcie jest moje. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
18karat 152 Napisano Marzec 5, 2021 2 godziny temu, Pocahontaz napisał: O jaka delikatna, taktowna i łaskawa dla gościa z "pozyczona" z neta fotką , bo do faceta już taka bezpośrednia nie jest hahah, beka. Do mnie sie rzucała chyba z 2 m-ce i 1 foto, a tu jak przepraszająco rpawie, jak na siebie, zwróciła uwage buahahha JAsne, 18karat, że jej sie podobasz, to ienaturalne zachowanie u niej, więc jest cos na rzeczy. Ona nie lubi ,,mięśniaków" Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach