Gabi26 0 Napisano Marzec 4, 2021 Witam. Mam pytanie do osob które prowadzą sprzedaż live przez fcb. Z racji że mój sklep powoli plajtuje chciałam się wspomóc sprzedażą internetową i postanowiłam zrobić live na fcb. Założyłam fanpage zaprosiłam znajomych do polubienia nazbierało się ok 500 like . Dobra robie pierwszego live jest średnio 20 osób zero sprzedaży obcym kupują tylko znajomi ..oczywiście live jest udostępniane na różnych grupach 48 razy Kolejny live to samo i tylko znajomi kupują nikt obcy średnia ilość widzów 20 osób udostępnien 120 I tak już minęło 10 transmisji i nikt kto nie ma mojej strony w obserwujących nic u mnie nie kupił ani nawet nie zadał pytania nie przywitał się . Czy może cos mam w ustawieniach źle że stronę widza tylko Ci którzy ja polubili ? Albo coś zablokowane że nikt nie może nic napisać . Jak prowadzę live też nie widzę kto tam wchodzi tylko jak ktoś napisze komentarz . Nie chodzi że mam zły towar bo mam same nowości . Bardzo proszę o pomoc . Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach