Monika 33... 15 Napisano Marzec 8, 2021 Mój mąż woli w moje piersi niż klasycznie.czy to normalne? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Monika 33... 15 Napisano Marzec 8, 2021 Mi sprawia przyjemność to że on bardzo tego chce ale czasem wolałabym klasyczny stosunek Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ddt60 1326 Napisano Marzec 8, 2021 11 minut temu, Monika 33... napisał: Mój mąż woli w moje piersi niż klasycznie.czy to normalne? normalne jest to, co nie stanowi zagrożenie dla partnerki i jest akceptowalne przez obu partnerów, choć pewnie ktoś powie, że są formy seksu które powszechnie traktowane są jako norma i takie, które bywają kontrowersyjne. Może po prostu Twoje cycki tak go podniecają, że ta forma seksu jest dla niego bardziej atrakcyjna? Pytałaś dlaczego tak jest? 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ddt60 1326 Napisano Marzec 8, 2021 1 minutę temu, Monika 33... napisał: Mi sprawia przyjemność to że on bardzo tego chce ale czasem wolałabym klasyczny stosunek rozmawialiście na ten temat? 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Monika 33... 15 Napisano Marzec 8, 2021 Nie.bo z mężem nie da się rozmawiać o sexie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Monika 33... 15 Napisano Marzec 8, 2021 Ale tu nie chodzi o strach przed ciążą.piersi mam 75 d fakt duże. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Monika 33... 15 Napisano Marzec 8, 2021 Fuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Monika 33... 15 Napisano Marzec 8, 2021 14 minut temu, ddt60 napisał: rozmawialiście na ten temat? Nie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ddt60 1326 Napisano Marzec 8, 2021 5 minut temu, marinero napisał: Tez mysle ze podniecaja go twoje piersi. W sumie to dobrze bo nie zrobi ci dziecka Mozna tez zalozyc majtki i niech bzyka w zacisniete uda .To tak podpowiadam skoro piersi ci nie opowiadaja:) Nie radze bez majtek bo moze ci zwilzyc szparke i plemnik pojdzie! niczym ogary w las ! LOL pisze, że są małżeństwem a nie nastolatkami z podstawówki, więc problem ciąży mogą rozwiązać inaczej. Ale jeśli nie stosują antykoncepcji a on nie chce mieć dziecka to masz rację, że to też może być motywacja ale jak w takich sytuacjach wolałbym oralny. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Monika 33... 15 Napisano Marzec 8, 2021 Stosujemy antykoncepcję Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ddt60 1326 Napisano Marzec 8, 2021 (edytowany) 10 minut temu, Monika 33... napisał: Ale tu nie chodzi o strach przed ciążą.piersi mam 75 d fakt duże. duże piersi działają mocno erotycznie ... dlatego może to przyciągać ... ale przecież możecie uprawiać różne formy seksu i zależy to tylko od rozmowy i relacji. Poza tym w pozycji na jeźdźca może wpatrywać się w piersi, pieścić je dłońmi i przyglądać jak się unoszą i opadają co jest bardzo atrakcyjnym widokiem podczas stosunku. Weź swoje sprawy w swoje ręce a bardziej c.i.p.k.ę i dosiądź go https://pics.jjgirls.com/pictures/puremature/brandi-love/seek-milf-pussy/brandi-love-13.jpg Edytowano Marzec 8, 2021 przez ddt60 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Monika 33... 15 Napisano Marzec 8, 2021 Nie wszyscy faceci są otwarci i potrafią rozmawiać jak Ty niestety Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
18karat 152 Napisano Marzec 9, 2021 9 godzin temu, Monika 33... napisał: Ale tu nie chodzi o strach przed ciążą.piersi mam 75 d fakt duże. Ale bym w nich zanurkował huh Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
18karat 152 Napisano Marzec 9, 2021 2 minuty temu, LoveSexOrgasm napisał: Cos jak „Kingsajz“ Największe jakie miałem okazje trzymać to były 75C xD wyglądały jak te gruszki do boksowania aż chciałem sierpowego na nie wyprowadzić Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ddt60 1326 Napisano Marzec 9, 2021 10 minut temu, 18karat napisał: Największe jakie miałem okazje trzymać to były 75C xD wyglądały jak te gruszki do boksowania aż chciałem sierpowego na nie wyprowadzić to na prawdę dużych nie widziałeś ,,,, moja żona ma znacznie większe.... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
18karat 152 Napisano Marzec 9, 2021 1 minutę temu, ddt60 napisał: to na prawdę dużych nie widziałeś ,,,, moja żona ma znacznie większe.... Wszystko przedemną napewno będe widział większe xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kisiolll 2 Napisano Marzec 12, 2021 Pogadaj o tym. Nie jest powoedziane ze musi tylko raz dojsc. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach