Chlopak 0 Napisano Marzec 11, 2021 Hej jestem bardzo gruby i nie wiem co z tą wagą zrobić. Mam 13 lat 162 cm wzrostu i 113 kg wagi. Chodzę do szkoły sportowej i na zapasy. Czy jak chodzę na zapasy to mam utrzymać tą wagę. Czy mam schudnąć. Jakby co to mogę podać jak ktoś będzie chciał co jem. prosze o jakiejś rady Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Alex2007 0 Napisano Marzec 12, 2021 Powinieneś schudnąć bo to będzie chyba lepsze ale jak chcesz być gruby to bądź. ps. Piłka nożna jest lepsza i da się ćwiczyć na treningach ważąc powyżej 100 kg ( serio, tez kiedyś tyle wazylem, dokładnie 126 kg i chodziłem na piłkę ) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Goscgosc 0 Napisano Lipiec 4, 2021 Tez mam podobny problem bo tez jestem dosyc gruby i chce schudnąć bo waze 119 kg przy wysokosci 165 cm i czy można normalnie grać w piłkę czy bede mogl tylko na bramce Dnia 12.03.2021 o 08:01, Alex2007 napisał: Powinieneś schudnąć bo to będzie chyba lepsze ale jak chcesz być gruby to bądź. ps. Piłka nożna jest lepsza i da się ćwiczyć na treningach ważąc powyżej 100 kg ( serio, tez kiedyś tyle wazylem, dokładnie 126 kg i chodziłem na piłkę ) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach