Kasiakasia88 1301 Napisano Marzec 11, 2021 Czytałyście o ostatniej dramie u Joanny? Dziewczyna napisała do niej, że w poście na ig zrobiła błąd i zamiast "dnia kobiet" jest "dzień kobiet". Joanna, która jest wielką orędowniczką wizyt u terapeutów i terapii nagle zaczęła wyzywać dziewczynę od pi**, wariatek, polecała jej leczenie coś chyba tam się nieźle odkleiło Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
katarzynka2016 892 Napisano Marzec 12, 2021 Ja już jej od dawna nie śledzę, bo teraz u niej tylko reklamy i dziecko. I jeszcze więcej reklam i dziecka. Wkurza mnie tez jej takie podejście ze jest sama najmądrzejsza i wszystko wie najlepiej. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Hejszyskim 273 Napisano Marzec 13, 2021 Też widziałam to story i było okropne tyle nienawiści, jadu, zemsty, najniższych instynktów. Baaardzo się zawiodłam. Poblokowalam jej konto i nie będzie mi się już nigdy wyświetlać, tyle wygrać! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach