Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

nocnylowca12081994

szukam pomocy kobiety

Polecane posty

Czesc.Mam 26 lat .Chcialbym doznac sexu oralnego.Oczywiscie w zamnian to co pannienka sobie za pragnie wiek 16-30 lat >Warszawa lub Ostrowiec sw.Gdybys byla zainteresowana pisz tu lub na mail thenighthanterss@gmail.com

4 minuty temu, nocnylowca12081994 napisał:

Czesc.Mam 26 lat .Chcialbym doznac sexu oralnego.Oczywiscie w zamnian to co pannienka sobie za pragnie wiek 16-30 lat >Warszawa lub Ostrowiec sw.Gdybys byla zainteresowana pisz tu lub na mail thenighthanterss@gmail.com

szukasz na seks nieletniej?

3 minuty temu, nocnylowca12081994 napisał:

nieletniej nie ale podobo od 16 lat juz mozna z tego co ja wiem

nie jest karane bezwzględnie z kodeksu karnego ale nie znaczy to,  że dziewczyna 16 letnia jest pełnoletnia.

6 minut temu, ddt60 napisał:

szukasz na seks nieletniej?

Bo od 16 roku życia ludzie mogą sami decydować czy chcą dobrowolnie uprawiać seks, z kim i kiedy. Co nie zmienia faktu że jest to 🤮

1 minutę temu, Elciaa29 napisał:

Bo od 16 roku życia ludzie mogą sami decydować czy chcą dobrowolnie uprawiać seks, z kim i kiedy. Co nie zmienia faktu że jest to 🤮

tak ale gdy powie potem rodzicom, że ją jednak przymusił i nagabywał poprzez internet to może przeciw niemu zostać podjęte postępowanie karne, ponieważ mając 16 lat nadal jest nieletnia.

Co innego jak zrobi to z własnym partnerem i to, że było to dobrowolne nie będzie budzić żadnej wątpliwości a co innego jak ktoś będzie namawiał przez internet kusząc jakimiś profitami w zamian "co panienka zapragnie" . Ja na jego miejscu jednak nie namawiałbym na coś takiego osoby poniżej 18 roku życia.

3 minuty temu, ddt60 napisał:

tak ale gdy powie potem rodzicom, że ją jednak przymusił i nagabywał poprzez internet to może przeciw niemu zostać podjęte postępowanie karne, ponieważ mając 16 lat nadal jest nieletnia.

Co innego jak zrobi to z własnym partnerem i to, że było to dobrowolne nie będzie budzić żadnej wątpliwości a co innego jak ktoś będzie namawiał przez internet kusząc jakimiś profitami w zamian "co panienka zapragnie" . Ja na jego miejscu jednak nie namawiałbym na coś takiego osoby poniżej 18 roku życia.

Masz racje , mi chodziło o to że nawet jeżeli prawnie wszystko będzie ok to sam fakt moralności po co 26 latkowi 16 latka , szkoda gadać.

1 minutę temu, Elciaa29 napisał:

Masz racje , mi chodziło o to że nawet jeżeli prawnie wszystko będzie ok to sam fakt moralności po co 26 latkowi 16 latka , szkoda gadać.

moralnie namawiać na seks bez miłości szesnastolatkę jest naganne i niskie. Jedynie tłumaczyłoby go gdyby byli parą i kochaliby się oraz on miałby wobec niej poważne zamiary i zadbałby o nią to można byłoby uznać , że taka forma zbliżenia bez penetracji jest ok.

4 minuty temu, nocnylowca12081994 napisał:

da sie jakos edytowac temat?

Już chyba nie , jedyne co możesz napisać drugi.

Przed chwilą, nocnylowca12081994 napisał:

acha .dziwne troche na kazdym forum jest mozliwosc poprawy bledy

Można edytować ale tylko pierwsze parę minut po napisaniu.