Kamson4341 2 Napisano Marzec 17, 2021 (edytowany) Witam wszystkich, poszukuję kobiety z Dolnego Śląska, najlepiej z okolic Jeleniej Góry +/- 60 km która by mnie zbiła po tyłku. Wiek dla mnie jest nieważny możesz mieć 15 lat a nawet 50 zależy mi na laniu. Pozdrawiam kamson 19 lat jelenia góra Edytowano Marzec 17, 2021 przez Kamson4341 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kamson4341 2 Napisano Marzec 17, 2021 Mogę ewentualnie zapłacić za lanie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ddt60 1326 Napisano Marzec 17, 2021 23 minuty temu, Kamson4341 napisał: Mogę ewentualnie zapłacić za lanie jak dostać to porządnie ... na pewno znajdzie się taka, co ci za darmo złoi http://thumb-p7.xhcdn.com/a/T0MOUHd0bU6wDtIkWVe-EA/000/116/170/067_1000.jpg tylko wytrzymaj i bądź dzielny Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kamson4341 2 Napisano Marzec 17, 2021 24 minuty temu, Pocahontaz napisał: Poproś starego żeby sie przebrał i niech cię przez kolano przełoży. To musi być kobieta Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kamson4341 2 Napisano Marzec 17, 2021 1 godzinę temu, Pocahontaz napisał: Poproś starego żeby sie przebrał i niech cię przez kolano przełoży. Niestety nie mam rodziców. Zgineli w wypadku. A nie znam nikogo kto by mnie zbil Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
dareswtk 4 Napisano Marzec 18, 2021 Ja się chętnie dam skopać po jajach. Zapłacę Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
18karat 152 Napisano Marzec 18, 2021 Jak brakuje ci lania to przejdź przez swoje miasto z szalikiem przeciwnej drużyny piłkarskiej. Napewno ktoś sie znajdzie xd Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
18karat 152 Napisano Marzec 18, 2021 Przed chwilą, LoveSexOrgasm napisał: A jak mieszka na wiosce ? To wpier.dol tym bardziej sie znajdzie xD. Pamiętam jak raz byłem w jakiejś remizie z kolegami i zagadaliśmy do miejscowych lasek.... Ale była zadyma dla wieśniaka to największa obraza wyrwać miejscową xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Magda bez loginu 2258 Napisano Marzec 18, 2021 12 minut temu, LoveSexOrgasm napisał: A jak mieszka na wiosce ? Wsi spokojna Wsi radosna 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Magda bez loginu 2258 Napisano Marzec 18, 2021 6 minut temu, LoveSexOrgasm napisał: No radosnie to bywalo a czy spokojnie to wiesz... Akurat mieszkam w bardzo spokojnej i malowniczej okolicy. Sąsiadów mam bardzo fajnych i nie sprawiających kłopotów.. A Autor chyba jakiś czas temu umieszczał podobne tematy na innych działach. Widocznie bez odzewu, ale kto szuka ten w końcu znajdzie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
18karat 152 Napisano Marzec 18, 2021 52 minuty temu, LoveSexOrgasm napisał: Umnie niedaleko jest tez male miasteczko (prawie jak wioska) ,ale zawsze tam mieli walecznych chlopakow. Na dyskoteke nie kazdy sie odwazyl tam jechac bo zaraz mordobicie bylo,mialem szczescie ze przez krotki czas gralem tam za malucha w pilke to i ludzi znalem. Wieśniacy mają silny instynkt terytorialny, raz pojechałem z kolegami do takiego małego miasteczka i nawet nie wysiedliśmy z auta a już szli do nas jakieś chłopki bo zauważyli obcą rejestracje . Ale przynajmniej nie dzwonią na policje jak dostaną Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach