Wojak 0 Napisano Marzec 18, 2021 Przez pandemię jest problem w odnalezieniu drugiej połówki. W moim przypadku nie jest to wina nawet pandemi mam ponad 21 lat i jeszcze nigdy nie miałem nazwijmy to związku dłuższego niż kilka dni, więc bardziej to było wspólne spędzanie czasu. Proszę o jakieś rady tylko takie realne, a nie w stylu idź do nocnego klubu... Raczej trudno przynajmniej na początku będzie mi się tam wybrać.Druga kwestia jest tak, że mieszkam na wsi. Może znajdzie się tu samotniczka Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
wariete 73 Napisano Marzec 18, 2021 Wirualny świat daje możliwość poznania kogoś z kim miło spędzasz czas. Im dłużej i szczerzej się wgłębiasz, tym wiesz co w trawie piszczy i podejmujesz odpowiednie kroki. Każdy znajdzie coś, kogoś dla siebie i wybiera najlepszą z "opcji". Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Wojak 0 Napisano Marzec 18, 2021 40 minut temu, irukangi napisał: C zy mam rozumieć że pierwszą połówkę już wypiłeś ? A tak na poważnie, cierpliwości mody człowieku . Chcesz się już rozmnażać czy potrzebujesz traktora do roboty ? Miłość przyjdzie sama , po prostu. Plandemia nie ma tu nic do rzeczy. Nie chcę się już rozmnażać, ale chce zawsze wracać do pustego mieszkania. Do okoła znajomi już kogoś mają, a patrząc na to, że miłość sama przyjdzie to umrę jako kawaler Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BoniBluBabciaBandzior 977 Napisano Marzec 18, 2021 2 minuty temu, Wojak napisał: Nie chcę się już rozmnażać, ale chce zawsze wracać do pustego mieszkania. Do okoła znajomi już kogoś mają, a patrząc na to, że miłość sama przyjdzie to umrę jako kawaler 21 lat powiedzmy i już płaczesz? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
la_manzana 46 Napisano Marzec 18, 2021 (edytowany) Spoko, młodzieniaszek z Ciebie, masz jeszcze czas Ja jestem przed 30-stką, a również nie miałam długiego i poważnego związku... Edytowano Marzec 18, 2021 przez la_manzana Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Wojak 0 Napisano Marzec 18, 2021 25 minut temu, irukangi napisał: To niezbyt bezpiecznie . Amatorzy trunku mogę się dostać bez trudu . To poważny argument "znajomi mają". Przypomniała mi się reklama : "wszyscy mają M...... , mam i ja" . Ty chcesz być z kimś, czy nie chcesz zostać "starym kawalerem" ? Nie chodzi mi żeby już mieć żonę, ale nigdy nie miałem dłuższego związku niż kilka dni jak już wspominałem. Masz dziewczynę / żonę? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Wojak 0 Napisano Marzec 18, 2021 24 minuty temu, la_manzana napisał: Spoko, młodzieniaszek z Ciebie, masz jeszcze czas Ja jestem przed 30-stką, a również nie miałam długiego i poważnego związku... Dzięki Zapewne dla Ciebie też nie jest to zbyt fajne nie mieć z kim gadać po robocie, znajomi zajęci rodziną i siedzi się przed pudłem do wieczora spać do roboty i znów... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Wojak 0 Napisano Marzec 18, 2021 41 minut temu, KorpoSzynszyla napisał: kup se psa albo kota I być jak Jarek Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BoniBluBabciaBandzior 977 Napisano Marzec 18, 2021 Może jest homo, asem, czymkolwiek. Może tak chciał i żyje jak chce. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Benniee Napisano Marzec 18, 2021 58 minut temu, KorpoSzynszyla napisał: pierwsze Uważaj, bo wyniucham. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Benniee Napisano Marzec 18, 2021 1 minutę temu, KorpoSzynszyla napisał: w piwnicy mam więcej chcesz zobaczyć ? Nie kuś diabła. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
agent of Asgard 3636 Napisano Marzec 18, 2021 42 minuty temu, la_manzana napisał: Spoko, młodzieniaszek z Ciebie, masz jeszcze czas Ja jestem przed 30-stką, a również nie miałam długiego i poważnego związku... A ja miałem i aktualnie też siedzę z kotem. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Wojak 0 Napisano Marzec 18, 2021 19 minut temu, Wojak napisał: Nie chodzi mi żeby już mieć żonę, ale nigdy nie miałem dłuższego związku niż kilka dni jak już wspominałem. Masz dziewczynę / żonę? Weekendy, święta, itp samotnie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Wojak 0 Napisano Marzec 18, 2021 12 minut temu, BoniBluBabciaBandzior napisał: Może jest homo, asem, czymkolwiek. Może tak chciał i żyje jak chce. W to nie wnikam, po prostu nie chcę skończyć jak on Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
agent of Asgard 3636 Napisano Marzec 18, 2021 1 minutę temu, Wojak napisał: Weekendy, święta, itp samotnie A rodzina? Czemu spędzasz swięta sam? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BoniBluBabciaBandzior 977 Napisano Marzec 18, 2021 Przed chwilą, Wojak napisał: W to nie wnikam, po prostu nie chcę skończyć jak on A powinieneś, bo twierdzenie, że nie chcesz kończyć jak on nie wiedząc, czy jest to jego świadoma decyzja czy przymus jest bez sensu. Poza tym 21 lat... serio? Huh Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
agent of Asgard 3636 Napisano Marzec 18, 2021 1 minutę temu, irukangi napisał: To sugestia byśmy tytułowali Cię "Panem prezesem" ? „Pan” wystarczy. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
agent of Asgard 3636 Napisano Marzec 18, 2021 Przed chwilą, KorpoSzynszyla napisał: Pan Agent ? Pan Loki. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Benniee Napisano Marzec 18, 2021 Przed chwilą, agent of Asgard napisał: Pan Loki. Pan stary Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
agent of Asgard 3636 Napisano Marzec 18, 2021 Przed chwilą, irukangi napisał: Czyli " Pan Agent" to będzie właściwa forma ? Jak wyżej. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
agent of Asgard 3636 Napisano Marzec 18, 2021 Przed chwilą, Benniee napisał: Pan stary Dla Ciebie Pan Ojciec. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Benniee Napisano Marzec 18, 2021 2 minuty temu, agent of Asgard napisał: Dla Ciebie Pan Ojciec. Luzik Panie Stary. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
agent of Asgard 3636 Napisano Marzec 18, 2021 1 minutę temu, Benniee napisał: Luzik Panie Stary. Trochę szacunku do ojca. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Benniee Napisano Marzec 18, 2021 Przed chwilą, agent of Asgard napisał: Trochę szacunku do ojca. Bajo jajo Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Benniee Napisano Marzec 18, 2021 1 minutę temu, irukangi napisał: Ja Panie Loki bym się cieszył że latorośl nie mówi do Ciebie per "zgredzie". Bo z młodzieżą to różnie bywa. Zgred jeszcze lepiej. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
agent of Asgard 3636 Napisano Marzec 18, 2021 1 minutę temu, irukangi napisał: Ja Panie Loki bym się cieszył że latorośl nie mówi do Ciebie per "zgredzie". Bo z młodzieżą to różnie bywa. Starałem się go dobrze wychować. Muszę przyznać, iż ma dobre serduszko, jest zdolny (ale leniwy) i kreatywny. Ale patrz Pan, Panie Irukangi, jaki bezczelny! To na pewno nie po mnie ani nie po mamie... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
agent of Asgard 3636 Napisano Marzec 18, 2021 1 minutę temu, KorpoSzynszyla napisał: Lepsze to niż : nienawidzę cię, zmarnowałeś mi życie Widzę, że nie ustajesz w podpowiedziach. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
la_manzana 46 Napisano Marzec 18, 2021 55 minut temu, Wojak napisał: Dzięki Zapewne dla Ciebie też nie jest to zbyt fajne nie mieć z kim gadać po robocie, znajomi zajęci rodziną i siedzi się przed pudłem do wieczora spać do roboty i znów... Ja troszkę inaczej do tego podchodzę. Poświęcam czas sobie, swoim hobby, mam również przyjaciół, z którymi mogę pogadać. Wiadomo, nieraz samotność doskwiera, ale nie ma co zanadto o tym rozmyślać. Miłość może przyjść znienacka, nawet kiedy się tego nie spodziewasz 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
la_manzana 46 Napisano Marzec 18, 2021 45 minut temu, agent of Asgard napisał: A ja miałem i aktualnie też siedzę z kotem. Ja za to mam w domu mysz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
agent of Asgard 3636 Napisano Marzec 18, 2021 4 minuty temu, la_manzana napisał: Ja za to mam w domu mysz Myślę, że chyba nie będziemy ich zapoznawać. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach