Kaja009i 1 Napisano Marzec 19, 2021 Witam Jestem tutaj nowa szukam odpowiedzi na nurtujący mnie temat... zacznę od podstawowych informacji pierwsza ciąża skończyła się poronieniem... z drugiej ciąży mam ślicznego 1,5 rocznego synka i teraz staramy się o rodzeństwo dla małego, odstawiłam tabletki antykoncepcyjne na początku grudnia 2020r Brałam Aktywia Daily. Ostatnia miesiączka była 15 luty 2021 Stosunki były 26 luty oraz 1 marzec ( 1 marzec robiłam test owulacyjny i był dodatni ) 3 marca miałam przez pare minut kłucia tylko lewego jajnika i przeszło, następna miesiączka powinna się pojawić 15 marca i się nie pojawił, brak jakichkolwiek objawów ciąży czy miesiączki. Testy ciążowe negatywne. Dczwarty dzień po spodziewanej miesiączce poszłam na krew Beta HCG. Wynik < 0,5mlU Dziś jest 5 dzień po terminie spodziewanej miesiączki i nadal zero objawów ciąży czy miesiączki brak bólu piersi, bólu brzucha lub podbrzusza Kiedy najlepiej udać się jeszcze raz na krew bądź do ginekologa ? Czy któraś tez tak miała ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
vantiel 4 Napisano Marzec 19, 2021 tak naprawde niedawno odstawilas tabletki wiec reakcje organizmu moga byc rozne. wyproboj sobie afrodyte smart i na biezaco bedzie ci mowic czy jestes plodna czy nie. moze to ci pomoze. pozdrawiam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach