eute 18 Napisano Marzec 20, 2021 lubię wiosnę. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
lonelyman 577 Napisano Marzec 20, 2021 A kto nie lubi. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eute 18 Napisano Marzec 20, 2021 1 godzinę temu, lonelyman napisał: A kto nie lubi. Nie wiem. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
la_manzana 46 Napisano Marzec 20, 2021 U Was też sypał śnieg ostatnio? To tak a propos wiosny Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
lonelyman 577 Napisano Marzec 20, 2021 Przed wczoraj jeszcze musiałem odśnieżać Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eute 18 Napisano Marzec 20, 2021 5 minut temu, la_manzana napisał: U Was też sypał śnieg ostatnio? To tak a propos wiosny Tak Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Druhu Napisano Marzec 20, 2021 1 godzinę temu, lonelyman napisał: A kto nie lubi. Ja. Siedzenie w domu przez tego covida unieważnia pogodę, porę roku, wszystko psuje i krzyżuje mi wielkie plany. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
maxii 67 Napisano Marzec 20, 2021 ja nielubie bo jest covid i wszystko jest inaczej już kiedys jak były wojny mozna było chociaz wyjechac teraz nawet tego sie nieda Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
lonelyman 577 Napisano Marzec 20, 2021 5 minut temu, Druhu napisał: Ja. Siedzenie w domu przez tego covida unieważnia pogodę, porę roku, wszystko psuje i krzyżuje mi wielkie plany. Ja mieszkam na wsi z dala od tego bajzlu. Tutaj życie toczy się prawie tak jak kiedyś. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
lonelyman 577 Napisano Marzec 20, 2021 3 minuty temu, maxii napisał: kiedys jak były wojny mozna było chociaz wyjechac Tak przeważnie do obozu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
maxii 67 Napisano Marzec 20, 2021 2 minuty temu, lonelyman napisał: Tak przeważnie do obozu własnie mój dziadek był w Niemczech Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
maxii 67 Napisano Marzec 20, 2021 8 minut temu, lonelyman napisał: Ja mieszkam na wsi z dala od tego bajzlu. Tutaj życie toczy się prawie tak jak kiedyś. ja tez mieszkam tymczasowo i wariacji dostaję jedyne co robię i nie mogę zrobić to prawko jazdy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
lonelyman 577 Napisano Marzec 20, 2021 3 minuty temu, maxii napisał: ja tez mieszkam tymczasowo i wariacji dostaję jedyne co robię i nie mogę zrobić to prawko jazdy Trzeba ćwiczyć jazdę aż zdasz. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
maxii 67 Napisano Marzec 20, 2021 Przed chwilą, lonelyman napisał: Trzeba ćwiczyć jazdę aż zdasz. z tych stresów nie mogę już się skupić ale cóż mi pozostaje płacenie i jeżdżenie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
maxii 67 Napisano Marzec 20, 2021 32 minuty temu, la_manzana napisał: U Was też sypał śnieg ostatnio? To tak a propos wiosny nie albo tak 2 płatki na godzinę Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eute 18 Napisano Marzec 20, 2021 a ja ni mam prawka i żyję, ot co Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach