eute 18 Napisano Marzec 21, 2021 chyba za dużo słodyczy zjadłam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BoniBluBabciaBandzior 977 Napisano Marzec 21, 2021 Mogę Cię zlać goryczą dla równowagi. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eute 18 Napisano Marzec 21, 2021 Przed chwilą, BoniBluBabciaBandzior napisał: Mogę Cię zlać goryczą dla równowagi. Eee, nie, poczekam, aż wątroba się uaktywni, a jak nie to drugą stroną Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eute 18 Napisano Marzec 21, 2021 1 minutę temu, *Iskra napisał: Tak, nudno. Dużo poważnych tematów albo dziwacznych, a nudnych, jak o cyt. sraniu pod płotem. Myślałam, że chodzi o spanie pod płotem- to bym jeszcze zrozumiałą, ale tam ktoś srał pod tym płotem... Ja nie wchodziłam na tamten temat. Wmawiam sobie, że chodzi jednak o spanie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BoniBluBabciaBandzior 977 Napisano Marzec 21, 2021 I tak żyjecie łudząc się, że srånie dotyczy jedynie plebsu. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eute 18 Napisano Marzec 21, 2021 Przed chwilą, *Iskra napisał: Też nie wchodziłam, ale że jest dużymi literami, to samo się w oczy rzucało i za trzecim dopiero razem doczytałam, że chodzi o sranie. A na marginesie czemu płoniesz? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eute 18 Napisano Marzec 21, 2021 2 minuty temu, BoniBluBabciaBandzior napisał: I tak żyjecie łudząc się, że srånie dotyczy jedynie plebsu. Po wypiciu przeterminowanego mleka nie mam już złudzeń. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eute 18 Napisano Marzec 21, 2021 Przed chwilą, *Iskra napisał: Od łez. A co one, z benzyny? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BoniBluBabciaBandzior 977 Napisano Marzec 21, 2021 2 minuty temu, eute napisał: Po wypiciu przeterminowanego mleka nie mam już złudzeń. Cieszę się, że zdajesz sobie sprawę z marności swego (od)bytu. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eute 18 Napisano Marzec 21, 2021 1 minutę temu, *Iskra napisał: I jeszcze siedzisz na forum? No chyba, że na sedesie i na forum zarazem. No właśnie Skoro już mam czas do d., to przynajmniej po forum pobiegam. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach