Klaudia1703 0 Napisano Marzec 22, 2021 Sprzedam tabletki antykoncepcyjne Dionelle. Posiadam 2 opakowania - jedno 21 tabletek i drugie na 3 miesiące (21x3 listki). My z partnerem zdecydowaliśmy się odstawić. Długa data ważności. Sprzedam oczywiscie w niższej cenie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
helena188 13 Napisano Marzec 22, 2021 dobra decyzja, staracie się o dziecko? jeśli tak to powodzenia, ja staram się z monitorem płodności cyclotest mySense z aplikacją do planowania ciąży Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Klaudia1703 0 Napisano Marzec 22, 2021 Póki co przestajemy uważać. Dajemy sobie takie pół roku przyjemności bez żadnego nacisku i stresu. Partner ma słaba jakość nasienia, więc oboje nastawiamy się raczej na in vitro, ale najpierw i tak chcemy popróbować naturalnie- on ma córkę z poprzedniego związku właśnie z in vitro, mała mieszka z nami. W przyszłym tygodniu idzie się przebadać, czy może jednak jakość nasienia nie uległa poprawie. No a jeśli nie, to czeka nas bój o maleństwo Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Krzysiania 1 Napisano Kwiecień 8, 2021 kupie od pani Dnia 22.03.2021 o 11:55, Klaudia1703 napisał: Sprzedam tabletki antykoncepcyjne Dionelle. Posiadam 2 opakowania - jedno 21 tabletek i drugie na 3 miesiące (21x3 listki). My z partnerem zdecydowaliśmy się odstawić. Długa data ważności. Sprzedam oczywiscie w niższej cenie. witam czy te Pigułki są aktualne ? bo jestem zainteresowana kontakt krzysiek-max@o2.pl Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Klaudia1703 0 Napisano Kwiecień 10, 2021 Dnia 8.04.2021 o 08:59, Krzysiania napisał: kupie od pani witam czy te Pigułki są aktualne ? bo jestem zainteresowana kontakt krzysiek-max@o2.pl Odpisałam na maila Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach