TwojaMuuza 875 Napisano Marzec 22, 2021 To wydaje mi się że jesteście patologiczne walnięci a ja z wami. Boszzee 1 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
TwojaMuuza 875 Napisano Marzec 22, 2021 Przed chwilą, Pocahontaz napisał: O tej porze masz takie wnioski? to co bys powiedziała tak bliżej 22:00 Wtedy to już śpię, nie myślę racjonalnie;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
TwojaMuuza 875 Napisano Marzec 22, 2021 6 minut temu, TwojaMuuza napisał: Wtedy to już śpię, nie myślę racjonalnie;) Baa, w ogóle nie myślę;) 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Etam 92 Napisano Marzec 22, 2021 12 minut temu, TwojaMuuza napisał: To wydaje mi się że jesteście patologiczne walnięci a ja z wami. Boszzee Odważna jesteś w ocenie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
TwojaMuuza 875 Napisano Marzec 22, 2021 2 minuty temu, Etam napisał: Odważna jesteś w ocenie Realnie podchodzę do życia:) 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
TwojaMuuza 875 Napisano Marzec 22, 2021 1 minutę temu, Benniee napisał: Cześć:) Benek bębenek Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
TwojaMuuza 875 Napisano Marzec 22, 2021 15 minut temu, Benniee napisał: Cześć Pjoter Nie jestem podoba do Piotra, haha Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
TwojaMuuza 875 Napisano Marzec 22, 2021 1 minutę temu, samiec_mewy_srebrzystej napisał: Skopolaminę Ci ktoś wstrzyknął? Nie wiem co to;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Cyganka 74 Napisano Marzec 22, 2021 Co się dziwisz? Każdy ma tutaj uzywanie na drugich. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach