Natalia0977 0 Napisano Marzec 22, 2021 Polecacie jakieś filmy o nastolatce coś w ten deseń że była w zlym towarzystwie, problemach rodzinnych potem depresja miała marzenie by być np lekarzem Tylko nie romansidła itp Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Transgression 296 Napisano Czerwiec 24, 2021 Dnia 22.03.2021 o 19:21, Natalia0977 napisał: Polecacie jakieś filmy o nastolatce coś w ten deseń że była w zlym towarzystwie, problemach rodzinnych potem depresja miała marzenie by być np lekarzem Tylko nie romansidła itp Hej. Chyba mam coś dla Ciebie. Sprawdź ten film: BIAŁY OLEANDER (White Oleander) 2002 Oglądałem go dawno temu. Mimo, że dobrze go nie pamiętam to od razu przyszedł mi na myśl. Może Ci się spodoba Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
tytka21 1 Napisano Wrzesień 30, 2021 Nie do końca to sao, ale polecam Lady Bird Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
marawstala 1999 Napisano Luty 1, 2022 Najlepszy (film z Kubą Gierszałem) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach