Zabka10 0 Napisano Marzec 22, 2021 Hej, mam pewien problem, a mianowicie mam kandydozę pochwy od kilku miesięcy. Leczyłam ją różnymi lekami, kremami, ale żadnej poprawy.. Ostatnio w internecie natknęłam się na gynoxin Uno.. Czy te tabletki faktycznie działają? Proszę o szczere opinie.. To dla mnie ważne Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Einefremde 124 Napisano Marzec 23, 2021 Nie wiem ale dieta ( wyelinowanie cukru) I probiotyki tez moglby byc pomocne moze lepiej idz do dobrego ginekologa? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Noska92 0 Napisano Marzec 31, 2021 Ja natomiast miałam straszne problemy z suchością pochwy, dopiero Vagisan mi pomógł bo w sobie składniki naprawdę natłuszczające a nie samą wodę. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Anka94 29 Napisano Czerwiec 29, 2021 podczas seksu mechaniczna antykoncepcja tylko, polecam diafragmę caya Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kasiula3 35 Napisano Styczeń 31, 2022 Warto przy różnych schorzeniach kontrolować stale cykle, do regularnego monitorowania cyklu polecam certyfikowany komputer Cyclotest MyWay Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Balina 0 Napisano Styczeń 31, 2022 Też na problemy z suchością pochwy stosuję Vagisan. Wcześniej próbowałam żeli na bazie wody, ale bez większych rezultatów Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach