DominaRodzina 0 Napisano Marzec 23, 2021 Na wiosnę podcinamy krzewy i przesadzamy rośliny. Zasadzamy nowe sadzonki i pielęgnujemy je. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Damian Woliński 0 Napisano Maj 10, 2021 też uwielbiam prace w ogrodzie ostatnio znalazłam świetny sklep z narzędziami ogrodniczymi to Bass Polska zobaczcie sobie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
agatapociecha 0 Napisano Maj 23, 2021 Witam, czy przed przygotowaniem do sadzenia fikusów warto zaopatrzyć się w kwasomierz do gleby by sprawdzić podłoże ? Mam też pytanie czy trutka na krety będzie dobrym sposobem na pozbycie się niechcianych gości? Czas też najwyższy by zadbać o t...e, czy macie sprawdzony nawóz do iglaków który możecie polecić? Ja chętnie podzielę się moim ostatnim odkryciem a mianowicie znalazłam ciekawe doniczki ozdobne do domu idealnie komponują się z ogólnym wystrojem, w temacie doniczek i nowych roślin to czy możecie wskazać sprawdzony sklep z nasionami ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
wwwatujest 0 Napisano Marzec 13, 2023 Nasz ogród jest też częścią lasu i w tym roku mokry śnieg narobił dużo szkód wśród sosen. Na wiosnę będę nasadzał sosny. Może też i brzozy, ale chyba lepiej je sadzić jesienią. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
jjkowalczyk 1 Napisano Czerwiec 30, 2023 Co do świdośliwy to posadzić ja osobno jak krzew aroni ja posadzilam obok aroni i aronia ja zaglusza. Najlepiej wybrać stałe miejsce żeby nie przesadzać. Polecam też pigwowca japońskiego i pigwy bezproblemowe krzew i drzewka podobnie jak aronia Od siebie polecam to miejsce: https://www.podkarpackiesady.pl/22-jagody Mońża tam znaleźć róznego rodzaj odmiany krzewów owocowych do ogrodu, Powinni na miejscu dobrać odpowiednie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach