Julka67 0 Napisano Marzec 23, 2021 Stresuję się, że mogę być w ciąży ponieważ przytrafiły mi się dwie sytuacje 1. Miałam na ręku trochę spermy chłopaka i poszłam do toalety i boje się że dotykając się papierem mogłam przenieść spermę 2. Ocierałam się z partnerem, on był nago ale ja miałam legginsy i majtki. Spóźnia mi się okres 4 dni, rozważałam opcje że to ze stresu, ale teraz już nie wiem. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
vantiel 4 Napisano Marzec 23, 2021 szczerze watpie. wyluzuj. mi kiedys okres sie spoznil 2 tyg. sprobuj sobie afrodyty smart, powie ci jaki masz dzien cyklu to bedziesz bardziej spokojna 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Sarsaqw 48 Napisano Marzec 23, 2021 Dziewczyno, w ten sposób w ciąże sie nie zajdzie. Proponuję zapoznać się z portalem Naturalna Płodność i poczytać 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
xenia9 28 Napisano Marzec 23, 2021 Kup sobie Cyclotest MyWay i zapisuj cykle. Ja w ten sposób wiem, kiedy mam owulację przy bardzo nieregularnych okresach. To ułatwia, bo jak wiesz, kiedy masz dni płodne, to wiesz kiedy trzeba uważać 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Julka67 0 Napisano Marzec 24, 2021 Robie test i się boję.. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Sylwusia 20 Napisano Marzec 31, 2021 I jaki ten test wyszedł? Na przyszłość naprawdę dobrze jest kontrolować płodnośc na pomocniczym urządzeniu i cyclotester byłby najlepsza opcją zdecydowanie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Julka67 0 Napisano Kwiecień 7, 2021 Sylwusia. Test wyszedł negatywny. Na szczęście Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Anka94 29 Napisano Czerwiec 29, 2021 najlepszą formą antykoncepcji jest mechaniczna i to z diafragmą Caya Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach