rutka31oli 0 Napisano Marzec 24, 2021 Hej, szukam jakiegoś fajnego smartfona z 5 G, co możecie polecić? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tikamthe 0 Napisano Marzec 27, 2021 Czytałam niedawno, że ma wyjść, jeśli już nie wyszedł nowy model TCL 205G, zerknij sobie, bo z tego co kojarzę, cena była zachęcająca. Ja mam telefon tej marki, wprawdzie inny model, ale korzystam na co dzień i bardzo sobie chwalę. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
rutka31oli 0 Napisano Marzec 28, 2021 o dzięki za podpowiedź, na pewno przyjrzę się bliżej temu TCL-owi, widziałam, że parametry ma calkiem spoko Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Flanela 0 Napisano Kwiecień 6, 2021 (edytowany) Dnia 27.03.2021 o 21:32, Tikamthe napisał: Czytałam niedawno, że ma wyjść, jeśli już nie wyszedł nowy model TCL 205G, zerknij sobie, bo z tego co kojarzę, cena była zachęcająca. Ja mam telefon tej marki, wprawdzie inny model, ale korzystam na co dzień i bardzo sobie chwalę. Powiem Ci ze niezłe parametry. Ma wbudowaną pamięć 128 GB, 256 GB i aż 6 GB RAM. Pewnie wszystko na nim nieźle hula. Czy on ma może dual sim i NFC ? Edytowano Kwiecień 6, 2021 przez Flanela Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach