Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Smutny czepek

Serce nie boli wszystkie mięśnie wsyztsko mnie boli

Polecane posty

Przed chwilą, lockdown napisał:

Dobrze, że głupota cię nie boli, bo konałabyś w konwulsjach. 😛 

Boli mnie bo miałam atak dziś rano straszny a zawsze mam nerwobóle przy tym teraz leżę niemam siły wstać zdenerwowalam się z 1 powodu bardzo niby nic takiego.a jednak a 2 że dostałam.dzis wolne w pracy też się zdenerwowalam no i sytuacja na forum mnie też denerwuje

Nikt poza paroma osobami mnie tu nie szanuje i nie traktuje poważnie lecą ciągle wyzwiska przypominanie mi o tragedii która mnie spotkała i z tego są robione żarty wszechobecna demonicznosc na forum panującą wśród mężczyzn nikt nie jest po mojej stronie . 

9 minut temu, samiec_mewy_srebrzystej napisał:

Wiesz co Agatka... zastanawiałem się jak skomentować tego posta, ale to naprawdę ciężkie. Albo nie: pomyślałaś kiedyś, że faceci szanują kobiety, które czasem bywają poważne i z którymi można rozsądnie porozmawiać? Robisz z siebie celowo błazna; pokaż innym swoje drugie oblicze (jeśli je masz), może będzie lepiej 🙂

Ale co ja z siebie robię niby błazna ? Też tu pisałam o literaturze to nikt nie chciał ze mną pisC wtedy. Pozatym to przez moje włosy mnie nie szanują bo mi je fryzjerka zniszczyła i ciągle się z tego śmieją