Onna.3. 281 Napisano Marzec 25, 2021 Czy ktoś z Was zna język hiszpański? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onna.3. 281 Napisano Marzec 25, 2021 Szukam kogoś kto zna ten język. Od tego jest to forum prawda, żeby zadawać pytania Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
lockdown 2 Napisano Marzec 25, 2021 23 minuty temu, Onna.3. napisał: Hola, come posso aiutarla? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onna.3. 281 Napisano Marzec 25, 2021 7 minut temu, lockdown napisał: Hola, come posso aiutarla? O widzę, że potrafisz po hiszpańsku. Właśnie kogoś takiego szukam! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
lockdown 2 Napisano Marzec 25, 2021 49 minut temu, Onna.3. napisał: O widzę, że potrafisz po hiszpańsku. Właśnie kogoś takiego szukam! Haha, ale Cię oszukałem. To nie jest hiszpański tylko włoski, gdybym znał hiszpański to siedziałbym w jakimś Peru i srał do ryja Kaczyńskiemu na odległość. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Druhu Napisano Marzec 25, 2021 2 godziny temu, Onna.3. napisał: Czy ktoś z Was zna język hiszpański? Na taniec to może bym się zdecydował, ale język? W jakim celu? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onna.3. 281 Napisano Marzec 25, 2021 1 minutę temu, lockdown napisał: Haha, ale Cię oszukałem. To nie jest hiszpański tylko włoski, gdybym znał hiszpański to siedziałbym w jakimś Peru i srał do ryja Kaczyńskiemu na odległość. Nie ładnie tak oszukiwać. Ja pytam poważnie, a ktoś tutaj sobie jaja robi i jak tutaj ufać ludziom Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
lockdown 2 Napisano Marzec 25, 2021 Przed chwilą, Onna.3. napisał: Nie ładnie tak oszukiwać. Ja pytam poważnie, a ktoś tutaj sobie jaja robi i jak tutaj ufać ludziom Sorry. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onna.3. 281 Napisano Marzec 25, 2021 Szukam takiej osoby, która znalazłaby czas i z chęcią mi pomogła. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach