Edek3 1 Napisano Marzec 26, 2021 (edytowany) Co mam zrobić jak nie mogę zmieścić się na kibel ( ważę 146 kg ) i nie piszczcie ze schudnąć bo nie chce Edytowano Marzec 26, 2021 przez Edek3 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dawider 1 Napisano Marzec 26, 2021 Ja mam 13 lat No i waze 137 kg No i tez miałem podobny problem wraz z rodzicami ( oni ważą 170 ) No i dokupiłem takie jakby krzesło w rozmiarze xxl które się nakłada na kibel i dzieki temu jest więcej miejsca. Ale jak masz problemy ze wstawaniem, jak ja to umieść na ścianie w łazience koło kibla żebyś mógł wstać 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Edek3 1 Napisano Marzec 26, 2021 46 minut temu, Różniczka napisał: Przytyj jeszcze z 20 kilo To ironia czy sugestia ??? 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gerwazyli 31 Napisano Marzec 26, 2021 55 minut temu, Edek3 napisał: nie piszczcie ze schudnąć bo nie chce Schudnij. Taka otyłość jest niezdrowa i niewygodna. Bardzo. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Edek3 1 Napisano Marzec 26, 2021 5 minut temu, Gerwazyli napisał: Schudnij. Taka otyłość jest niezdrowa i niewygodna. Bardzo. Mi taka otyłość pasuje i dobrze się z nią czuje Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gerwazyli 31 Napisano Marzec 28, 2021 Dnia 26.03.2021 o 21:51, Edek3 napisał: Mi taka otyłość pasuje i dobrze się z nią czuje 1. Nie mieścisz się na kibel. 2. Zapewne nie mieścisz się w fotelu w samochodzie. 3. Oraz w samolocie. 4. O kiblu w samolocie to w ogóle zapomnij. 5. Nie podbiegniesz do odjeżdżającego autobusu czy pociągu. 6. Dziewczyny patrzą na ciebie jak na okaz z zoo, nie jak na potencjalnego partnera. 7. Kolana i stopy ci wysiądą w wieku lat 40 najpóźniej. Przeprowadź się do mieszkania, w którym można jeździć wózkiem inwalidzkim. 8. Jest opcja, że wcześniej wysiądzie ci serce i wtedy Game Over. Więc powodzenia w tym czuciu się dobrze. Ja bym wolał schudnąć. Ważę połowę tego co ty przy 180 cm wzrostu. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach