Aneciak20 0 Napisano Marzec 30, 2021 Takie pytanie na szybko bo znowu świruje. Czy jeżeli odbyłam stosunek z zabezpieczeniem (tabletki jednoskładnikowe i gumki) oraz nie było wytrysku to jest szansa ciąży? Jakoś po 5 dniach od stosunku odstawiłam tabletki aby zobaczyć czy okres się pojawi, a tu nic. Po 2,5 tyg od stosunku zrobiłam test ciążowy.. wyszedł negatywny. Ale okresu nadal brak, być może z odstawienia tabletek i stresu.. jak myślicie? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kliop 44 Napisano Marzec 30, 2021 Nie jesteś w ciąży. O ile prawidłowo uzywaliscie prezerwatywy i brałaś tabletki w prawidłowych odstępach. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
helena188 13 Napisano Marzec 30, 2021 Nie ma szansa na ciążę, jeśli nie jesteś pewna pigułek+prezerwatywy, rozważ konfigurację pigułka+kapturek naszyjkowy Diafragma Caya Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Sylwusia 20 Napisano Marzec 31, 2021 To jak odstawiłaś, to co teraz zamierzasz? Tak raz będziesz brać a raz nie? to bez sensu. Może teraz kontroluj cykle na jakimś urządzeniu do wyznaczania dni płodnych i później zobaczysz. Teraz może pomogłaby ci Afrodyta Smart. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Anka94 29 Napisano Marzec 31, 2021 W jakim celu odstawiłaś te pigułki? Czyli rezygnujesz z antykoncepcji hormonalnej? To wypadałoby ustabilizowac teraz twoje cykle. Przydałby się Cyclotest MyWay, bo pewnie jakiś czas na powrót do reguły będzie organizm potrzebował Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach