Castaway 5 Napisano Marzec 30, 2021 Witajcie, stary -nowy użytkownik tutaj. Dotąd nie pisałem o tym ale pora coś o sobie napisać. W paru punktach żeby zbytnio nie zanudzac -pravvik kolo 30 tki ,niski, wygląd taki nerda mimo ubioru raczej sportowego -brak pracy ,brak znajomych, nigdy nie byl na randce z dziewczyną, fobia społeczna,brak perspektyw życiowych, brak prawka najczęściej siedzi w domu odrzucony przez rówieśników i społeczeństwo -mieszka z matką w małym mieszkaniu, nie wyrzuciła go dlatego ze jest dobrą osobą i straciła wcześniej dzieci... Czyli juz mniej wiecie jakie jest moje życie. O normalnym życiu mogę tylko pomarzyć. Ze stronh kobiet spotkaly mnie tylko przykre sytuacje. Mógłbym oczywiście napisać jakieś drobne pozytywy ze jeżdżę na rowerze, potrafię zrobić 60 pompek czy normalnie porozmawiać z ludźmi (nawet kobietami! ), dość spora wiedzą ogólna,- ale to są tego typu pozytywy... Raczej w miarę was kojarzę, bo przyznaje ze nie jestem tu nowy ,znam Przemka i Filipa, i nie sądzę bym był w lepszej sytuacji. Swoich nicków tutaj jakie miałem nie będę podawał po to by zacząć świeży start i nie dawać pożywienia hienom forumowy. Mimo mojego izolacjonizmu chciałbym jednak trochę pożyć chociaż tu na forum i mieć jakieś interakcje z ludźmi. Niewiele tego potrzebuje;, ale jednak. To tyle na początek :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Castaway 5 Napisano Marzec 30, 2021 1 godzinę temu, Czepek nad Bałtykiem napisał: Tak ? A ja z facetami miałam nieprzyjemne sytuacje !!!!! Sraka!!!! Jesteś teraz w związku i facet o ciebie dba! Nie narzekaj Agatko Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Castaway 5 Napisano Marzec 30, 2021 6 minut temu, Czepek nad Bałtykiem napisał: Tak Kamil kocha A mnie żadna kobieta nigdy nie kochała i nie kocha i co ja mam powiedzieć? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano Marzec 30, 2021 To pasujesz tutaj dużo klasy wyższej. Co do pompek dużo, ja robiłem 80 ale dwa razy po 40 bo mi puchly ręce i nie mogłem się już zgiąć. Bez siłowni też 40 robiłem ale później po chwili nie miałem sily na więcej niż kilka. Brzyszkow robiłem 1600. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano Marzec 30, 2021 8 godzin temu, Castaway napisał: -pravvik kolo 30 tki ,niski, wygląd taki nerda mimo ubioru raczej sportowego Ja prawiczek po 30 wysoki wygląd rosomaka. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano Marzec 30, 2021 8 godzin temu, Castaway napisał: -brak pracy ,brak znajomych, nigdy nie byl na randce z dziewczyną, fobia społeczna,brak perspektyw życiowych, brak prawka najczęściej siedzi w domu odrzucony przez rówieśników i społeczeństwo U mnie też brak pracy bo nie chce brak znajomych bo nie chce, byłem na kilku randkach, miałem kiedyś dziewczynę. Fobia łobuzów. Perspektywy są, brak prawka. Też siedzę w domu na to się mówi piwnica a jak wbija loszka to kwadrat. To ja ich odrzuciłem. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Domi99 44 Napisano Marzec 30, 2021 4 minuty temu, Leżaczek napisał: Ja prawiczek po 30 wysoki wygląd rosomaka. Aż sobie wyguglowałam rosomaka. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano Marzec 30, 2021 8 godzin temu, Castaway napisał: mieszka z matką w małym mieszkaniu, nie wyrzuciła go dlatego ze jest dobrą osobą i straciła wcześniej dzieci... Też z mamą tylko w dużym mieszkaniu w dobrej lokalizacji. Pokój mam wielkości normalnej kawalerki. Nie wyrzuca też nie wiem czemu chyba lubi mieć z kim gadać bo samotna matka. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano Marzec 30, 2021 1 minutę temu, Domi99 napisał: Aż sobie wyguglowałam rosomaka. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano Marzec 30, 2021 Autorze zdefiniuj mi normalne życie bo moja sąsiadka wynajmuje kawalerke wielkości mojego pokoju i musi na to tyrac a zakupy robimy w tym samym hipermarket. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Elciaa29 2484 Napisano Marzec 31, 2021 9 minut temu, Leżaczek napisał: Też siedzę w domu na to się mówi piwnica a jak wbija loszka to kwadrat. To ja ich odrzuciłem. A widzisz i teraz już będę wiedzieć kiedy się mówi piwnica a kiedy kwadrat xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
maxii 67 Napisano Marzec 31, 2021 nawet nie czytałam opisu ale użalanie sie nad soba nic nie da w każdej chwili mozna cos zmienic swojm zycju jednak nie każdy ma na to odwagę i chęci Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano Marzec 31, 2021 1 minutę temu, maxii napisał: nawet nie czytałam opisu ale użalanie sie nad soba nic nie da w każdej chwili mozna cos zmienic swojm zycju jednak nie każdy ma na to odwagę i chęci Sąsiedzi przestawili łóżko stukali mi w rury były służby i ich wyjaśniłem która jest godzina, do 22 można. Łóżko wróciło tam gdzie powinno i już nie stukaja. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano Marzec 31, 2021 Jeszcze brakuje żebym musial w mieszkaniu na własność grać w słuchawkach. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
maxii 67 Napisano Marzec 31, 2021 52 minuty temu, Leżaczek napisał: Sąsiedzi przestawili łóżko stukali mi w rury były służby i ich wyjaśniłem która jest godzina, do 22 można. Łóżko wróciło tam gdzie powinno i już nie stukaja. kto niechce szuka powodów kto chce sposobów Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Elciaa29 2484 Napisano Marzec 31, 2021 1 godzinę temu, Leżaczek napisał: Jeszcze brakuje żebym musial w mieszkaniu na własność grać w słuchawkach. Jakaš menda już 3 noc chodzi i blokuje , albo nie lubi mnie albo nie lubi jak z ludźmi rozmawiam. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano Marzec 31, 2021 4 minuty temu, Elciaa29 napisał: Jakaš menda już 3 noc chodzi i blokuje , albo nie lubi mnie albo nie lubi jak z ludźmi rozmawiam. Wiem widzę może przem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Elciaa29 2484 Napisano Marzec 31, 2021 Przed chwilą, Leżaczek napisał: Wiem widzę może przem Nie sądze ale nigdy nic nie wiadomo , wczoraj było jeszcze lepiej bo nie dość ze tematy poblokowane to dostałam jednocześnie wiadomość która blokuje całą szkrzynkę. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano Marzec 31, 2021 2 minuty temu, Elciaa29 napisał: Nie sądze ale nigdy nic nie wiadomo , wczoraj było jeszcze lepiej bo nie dość ze tematy poblokowane to dostałam jednocześnie wiadomość która blokuje całą szkrzynkę. Ja nie dostałem to faktycznie ktoś jest niedojrzaly w stosunku do Ciebie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Elciaa29 2484 Napisano Marzec 31, 2021 Przed chwilą, Czepek nad Bałtykiem napisał: To kotarba blokuje Przemek , właśnie z 10 min temu zbanowali mu drugie konto którym blokował tematy. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano Marzec 31, 2021 2 minuty temu, Czepek nad Bałtykiem napisał: A co mu odbiło ???? Cześć ja dopiero spać idę tylko zjem naleśniki Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach