AgiBer 1 Napisano Marzec 31, 2021 (edytowany) Na początku naszej znajomości nie rzucałam się z lajkami, polubieniami na jego zdjęcia na żadnym z portali społecznościowych. Nie chciałam go wystraszyć i drugi raz bym tak samo zrobiła. Aż w końcu mi powiedział, że go tym wkurzam. Jego zdjęcia są pełne pasji, często poświęceń. Uważał, że go nie doceniam albo udaję niedostępną. Poprawiłam to, nie chciałam by tak uważał, od tamtej pory on zaczął olewać moje zdjęcia, które też kocham robić, szczególnie poświęcając swoim zainteresowaniom. Nie lajkuje 9 na 10 zdjęć na insta. (Wiecie, na czym polega insta...:)) No aż doszło znów do dyskusji niby w żartach, powiedziałam to co on mi, że pewnie udaje niedostępnego itp...na co on, że ja przecież nie dodaje zdjęć, no chyba, że on nie widzi. Zrobiło mi się przykro, że kłamie i zakończyłam dyskusję. Relacje moje zawsze odpala pierwszy, ew. drugi, trzeci, to zdjęcia też ma na pierwszym miejscu, zresztą mamy mnóstwo wspólnych znajomych co podbija ich widoczność. No wiecie, tak tylko Wam tłumacze. Myślicie jak ja, że on kłamie? Edytowano Marzec 31, 2021 przez AgiBer Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BoniBluBabciaBandzior 977 Napisano Marzec 31, 2021 Japrdl jakie problemy mają współcześni ludzie.lol. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
AgiBer 1 Napisano Marzec 31, 2021 2 minuty temu, BoniBluBabciaBandzior napisał: Japrdl jakie problemy mają współcześni ludzie.lol. No i? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BoniBluBabciaBandzior 977 Napisano Marzec 31, 2021 1 minutę temu, AgiBer napisał: No i? Żenada. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
marawstala 2038 Napisano Marzec 31, 2021 Nie wiem o co chodzi w Instagramie, a całość jest jakaś absurdalna : ) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach