Lollit 6 Napisano Kwiecień 1, 2021 1 minutę temu, Angi87 napisał: Nie moja wina ze piszesz wolno, ja przy tym robie kilka innych rzeczy i daje radę:D Gubię się bo nastąpiła duża zmiana, we czwartek miałaś pierwsze pytanie a teraz zadajesz ich więcej nie przywykłem do tego Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lollit 6 Napisano Kwiecień 1, 2021 Cioci Stasi z Kazachstanu też pewnie nie kojarzysz? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Angi87 1 Napisano Kwiecień 1, 2021 (edytowany) 2 minuty temu, Lollit napisał: Gubię się bo nastąpiła duża zmiana, we czwartek miałaś pierwsze pytanie a teraz zadajesz ich więcej nie przywykłem do tego Znowu marudzisz. Nie zadaje pytan - źle, zadaje pytania- tez źle. Zdecyduj się Edytowano Kwiecień 1, 2021 przez Angi87 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Angi87 1 Napisano Kwiecień 1, 2021 3 minuty temu, Lollit napisał: Cioci Stasi z Kazachstanu też pewnie nie kojarzysz? No niestety nie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lollit 6 Napisano Kwiecień 1, 2021 3 minuty temu, Angi87 napisał: Znowu marudzisz. Nie zadaje pytan - źle, zadaje pytania- tez źle. Zdecyduj się Bo jestem od marudzenie po takim czasie powinnaś załapać Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Angi87 1 Napisano Kwiecień 1, 2021 Przed chwilą, Lollit napisał: Bo jestem od marudzenie po takim czasie powinnaś załapać Ale marudzenie to moja kwestia Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lollit 6 Napisano Kwiecień 1, 2021 1 minutę temu, Angi87 napisał: Ale marudzenie to moja kwestia Myślałem że kobieta to tylko do bigosu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Angi87 1 Napisano Kwiecień 1, 2021 6 minut temu, Lollit napisał: Cioci Stasi z Kazachstanu też pewnie nie kojarzysz? Hmm... nie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lollit 6 Napisano Kwiecień 1, 2021 1 minutę temu, Angi87 napisał: Hmm... nie A bigos kto gotował Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Angi87 1 Napisano Kwiecień 1, 2021 2 minuty temu, Lollit napisał: A bigos kto gotował No Ty przecież Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lollit 6 Napisano Kwiecień 1, 2021 (edytowany) 3 minuty temu, Angi87 napisał: No Ty przecież Teraz potrzebujemy ludzi do gry, mogę zrobić takie ogłoszenie jak z ruskami? Edytowano Kwiecień 1, 2021 przez Lollit Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Angi87 1 Napisano Kwiecień 1, 2021 2 minuty temu, Lollit napisał: A bigos kto gotował No Ty przecież Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Angi87 1 Napisano Kwiecień 1, 2021 Przed chwilą, Lollit napisał: Teraz potrzebujemy ludzi do gry, mogę zrobić takie ogłoszenie jak z ruskami? NIE!! Protestuję Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lollit 6 Napisano Kwiecień 1, 2021 1 minutę temu, Angi87 napisał: NIE!! Protestuję Każdy kto dołączy do nas może liczyć na usługi pewnej pani, chętni pisać na priv Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Angi87 1 Napisano Kwiecień 1, 2021 1 minutę temu, Lollit napisał: Każdy kto dołączy do nas może liczyć na usługi pewnej pani, chętni pisać na priv Lollit oferuje najlepsze usługi, grzech nie skorzystać!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Angi87 1 Napisano Kwiecień 1, 2021 1 minutę temu, Lollit napisał: Każdy kto dołączy do nas może liczyć na usługi pewnej pani, chętni pisać na priv Lollit oferuje najlepsze usługi, grzech nie skorzystać!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lollit 6 Napisano Kwiecień 1, 2021 4 godziny temu, Angi87 napisał: Lollit oferuje najlepsze usługi, grzech nie skorzystać!! Grzech to skorzystać dobra nie ważne wychodź z tej wersalki Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach