UlanyPonczek 1 Napisano Kwiecień 2, 2021 Czy to normalne że zawsze 10 dnia cyklu pojawia się u mnie dość gęsty śluz z lekką domieszką krwi? Zaczynam się obawiać. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Moni.B88 21 Napisano Kwiecień 2, 2021 Powinien Cię zbadać ginekolog. Być może masz tego dnia owulacje i taka Twoja natura, a być może trzeba uregulować hormony. Również miałam przez pewien czas plamienia między miesiączkami i dostałam luteinę, którą brałam przez około 3 miesiące i od tamtej pory zero plamień. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kasiula3 35 Napisano Kwiecień 5, 2021 Prawdopodobnie to oznacza czas owulacji, zawsze możesz potwierdzić to przy pomocy termometru owulacyjnego z bluetooth i aplikacją na tel Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
takesugar 4 Napisano Maj 31, 2021 to pewnie owulacja, ale lepiej zebys wiedziala takie rzeczy, do wyznaczania cyklu moge ci polecic cyclotest my way. jest to doslownie maly komputer ale skupiony tylko na twoim cyklu. w dodatku zakup na lata Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Sylwusia 20 Napisano Maj 31, 2021 Poprzedniczki dobrze piszą, kontrola płodności jest bardzo ważna, daje wiedzę na codzień. Ja akurat korzystam z monitora płodności Afrodyta Smart Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kalinka 8 Napisano Czerwiec 30, 2021 dziwne. idz do ginekologa i zakup sobie cos do kontroli cyklu, np cyclotest my way Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach