piokow90 0 Napisano Kwiecień 2, 2021 Hej. Jestem chłopakiem, który lubi czasem mieć podpaskę w majtkach. Czy ma ktoś tak jeszcze i czy może znajdzie się ktoś kto tego nie potępi...? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Woźny Oliwer 11 Napisano Kwiecień 2, 2021 Podpaski w majtach nie widać więc to nic takiego. Włóż tampony do dziurek w nosie 2 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
dagma xl 3 Napisano Kwiecień 2, 2021 To ciekawe , napisz do mnie na konto . dagma xl 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
wielki brat1 0 Napisano Kwiecień 7, 2021 Dnia 2.04.2021 o 16:59, piokow90 napisał: Hej. Jestem chłopakiem, który lubi czasem mieć podpaskę w majtkach. Czy ma ktoś tak jeszcze i czy może znajdzie się ktoś kto tego nie potępi...? Witaj. Jestem zainteresowany pogadać z tobą, jednak z wiadomych względów nie chciałbym rozmawiać o tym na forum,napisz proszę jak możemy się skontaktować. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach