minkaaaa 118 Napisano Kwiecień 3, 2021 Znacie, lubicie, komentujecie na jego blogu lub insta? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Puderniczka 2.0 251 Napisano Kwiecień 3, 2021 Z kilka lat temu go czytałam. Teraz mnie wkurza. Lajwów nie oglądam, bo rozprasza mnie swoim wierceniem się i przerywaniem gościom. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
minkaaaa 118 Napisano Kwiecień 3, 2021 9 minut temu, Puderniczka 2.0 napisał: Z kilka lat temu go czytałam. Teraz mnie wkurza. Lajwów nie oglądam, bo rozprasza mnie swoim wierceniem się i przerywaniem gościom. Czasami zdarza mu sie napisac cos sensownego, ale wkurza mnie wszechobecny patos w jego tekstach i robienie z siebie ofiary. Nie wiem jaki byl kiedys, bo czytam go od kilku miesiecy, ale dziwolag z niego niesamowity. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Papitabaton 39 Napisano Sierpień 20, 2021 Wielki krytykant wszystkich infuencerow a teraz sam na ściankach 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość EmEjAr Napisano Sierpień 20, 2021 Zaczął mnie drażnić swoimi manierami i przekonaniem, że jego racja jest jedyną możliwą, a jak się nie zgadzasz to w y p i e r***** Trochę się chyba zachłysnął tym wszystkim Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Papitabaton 39 Napisano Sierpień 20, 2021 2 godziny temu, EmEjAr napisał: Zaczął mnie drażnić swoimi manierami i przekonaniem, że jego racja jest jedyną możliwą, a jak się nie zgadzasz to w y p i e r***** Trochę się chyba zachłysnął tym wszystkim Dokładnie uważa ze jest nieomylny w każdym temacie a do tego drażnią mnie jego chamskie pyskowki Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach