TwojaMuuza 875 Napisano Kwiecień 3, 2021 Czemu kobietę szaleńczo bolą cyxki Przed okresem? Czemu żre za pięciu bez opamiętania? Czemu puchnie nagle cała? Czy ktoś zna odpowiedź na te pytania, czy prowadził ktoś w temacie badania? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
lonelyman 577 Napisano Kwiecień 3, 2021 Bo to zła kobieta jest i kara musi być. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
TwojaMuuza 875 Napisano Kwiecień 3, 2021 1 minutę temu, lonelyman napisał: Bo to zła kobieta jest i kara musi być. Haha, ale zes mnie teraz rozbawił, pytałam poważnie;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
lonelyman 577 Napisano Kwiecień 3, 2021 Poważnie to się w trumnie leży Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
TwojaMuuza 875 Napisano Kwiecień 3, 2021 Przed chwilą, lonelyman napisał: Poważnie to się w trumnie leży Też, aczkolwiek dzis jest modna kremacja więc niekoniecznie;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
lonelyman 577 Napisano Kwiecień 3, 2021 3 minuty temu, TwojaMuuza napisał: Też, aczkolwiek dzis jest modna kremacja więc niekoniecznie;) Jak Cię schajcują to już amen a tak jest szansa się odkopać Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Domi99 44 Napisano Kwiecień 3, 2021 16 minut temu, TwojaMuuza napisał: Czemu kobietę szaleńczo bolą cyxki Przed okresem? Czemu żre za pięciu bez opamiętania? Czemu puchnie nagle cała? Czy ktoś zna odpowiedź na te pytania, czy prowadził ktoś w temacie badania? Nie mam i nigdy nie miałam takich objawów. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
TwojaMuuza 875 Napisano Kwiecień 3, 2021 5 minut temu, lonelyman napisał: Jak Cię schajcują to już amen a tak jest szansa się odkopać O nie! Cicho bądź bo aż się duszę Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
TwojaMuuza 875 Napisano Kwiecień 3, 2021 5 minut temu, lonelyman napisał: Jak Cię schajcują to już amen a tak jest szansa się odkopać O nie! Cicho bądź bo aż się duszę 1 minutę temu, Domi99 napisał: Nie mam i nigdy nie miałam takich objawów. To czemu mam ja? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
TwojaMuuza 875 Napisano Kwiecień 3, 2021 2 minuty temu, duży ogórek napisał: aby urosły Moje jeszcze z 7 lat temu to w dłoni schowałam, dzisiaj to nie wiem czy cycki mi urosly, czy dłonie się skurczyły;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach