xxxala 0 Napisano Kwiecień 7, 2021 Kiedy po owulacji mogę wykonać test ciążowy lub bete? Współżyłam wcześniej w dzień płodny w zabezpieczeniu założonym przy samym końcu przez partnera i w dzień owulacji na takiej samej zasadzie. Dodam, że według kalendarzyka dziś jest 4 dzień po owulacji. Strasznie ciepło mi w piersi, pieką mnie i pobolewają jajniki, jakby ktoś je ukuł, ból nie jest intensywny i mocny. Jestem 11 dni przed miesiączką, czy to może być ciąża? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
xenia9 28 Napisano Kwiecień 10, 2021 Test ciążowy aby był wiarygodny wykonuje się w dniu spodziewanej miesiączki, kiedy ta nie wystąpi. Sam kalendarzyk nie uwzględnia wszystkiego do prawidłowego wyznaczania owulacji, lepiej korzystać z termometru owulacyjnego, ja mam osobiście MySense i polecam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kasiula3 35 Napisano Kwiecień 10, 2021 Ten kalendarzyk to o co się opiera? Tylko o daty krwawień? Jeśli tak, to weź to zmień, bo możliwe, że wprowadza cię w błąd. Taki tester do wyznaczania dni płodnych z badaniem poziomu LH jest niedrogi. Sprawdź w necie Afrodytę tester owulacyjny. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
vantiel 4 Napisano Kwiecień 23, 2021 Dnia 7.04.2021 o 18:59, xxxala napisał: Kiedy po owulacji mogę wykonać test ciążowy lub bete? Współżyłam wcześniej w dzień płodny w zabezpieczeniu założonym przy samym końcu przez partnera i w dzień owulacji na takiej samej zasadzie. Dodam, że według kalendarzyka dziś jest 4 dzień po owulacji. Strasznie ciepło mi w piersi, pieką mnie i pobolewają jajniki, jakby ktoś je ukuł, ból nie jest intensywny i mocny. Jestem 11 dni przed miesiączką, czy to może być ciąża? podpinam sie pod kolezanke wyzej, najprawdopodobniej kalendarzyk nie jest w 100% zaufany. ja ci moge polecic afrodyte smart Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach