Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

xxxala

Pomocy.

Polecane posty

Kiedy po owulacji mogę wykonać test ciążowy lub bete? Współżyłam wcześniej w dzień płodny w zabezpieczeniu założonym przy samym końcu przez partnera i w dzień owulacji na takiej samej zasadzie. Dodam, że według kalendarzyka dziś jest 4 dzień po owulacji. Strasznie ciepło mi w piersi, pieką mnie i pobolewają jajniki, jakby ktoś je ukuł, ból nie jest intensywny i mocny. Jestem 11 dni przed miesiączką, czy to może być ciąża? 

Test ciążowy aby był wiarygodny wykonuje się w dniu spodziewanej miesiączki, kiedy ta nie wystąpi. Sam kalendarzyk nie uwzględnia wszystkiego do prawidłowego wyznaczania owulacji, lepiej korzystać z termometru owulacyjnego, ja mam osobiście MySense i polecam

Ten kalendarzyk to o co się opiera? Tylko o daty krwawień? Jeśli tak, to weź to zmień, bo możliwe, że wprowadza cię w błąd. Taki tester do wyznaczania dni płodnych z badaniem poziomu LH jest niedrogi. Sprawdź w necie Afrodytę tester owulacyjny.

Dnia 7.04.2021 o 18:59, xxxala napisał:

Kiedy po owulacji mogę wykonać test ciążowy lub bete? Współżyłam wcześniej w dzień płodny w zabezpieczeniu założonym przy samym końcu przez partnera i w dzień owulacji na takiej samej zasadzie. Dodam, że według kalendarzyka dziś jest 4 dzień po owulacji. Strasznie ciepło mi w piersi, pieką mnie i pobolewają jajniki, jakby ktoś je ukuł, ból nie jest intensywny i mocny. Jestem 11 dni przed miesiączką, czy to może być ciąża? 

podpinam sie pod kolezanke wyzej, najprawdopodobniej kalendarzyk nie jest w 100% zaufany. ja ci moge polecic afrodyte smart