Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Rypsyma Sargsan powracam

Jeńcy nie wrócili

Polecane posty

Azerbejdżan bawi się nasza psychika wczoraj miał wrócić samolot z jeńcami . Jenny nie wrócili , rodzice są załamani . A ja się pytam gdzie jest Rosja ,ile jeszcze mamy cierpieć . Błagam was moi przyjaciele nie kupujcie ani Tureckich ani Azerskich produktów nie jeździjcie tam na wycieczki  z tych pieniędzy  Azery   bombardują nasze wsie i zabija nasze dzieci . Mydlmy się za naszych bohaterów w niewoli . Módlmy się za rodziny porwanych .

1 godzinę temu, Różniczka napisał:

Jak błahe wydaja się moje problemy, problemy życia codziennego w zestawieniu z problemami ludzi żyjących w kraju gdzie trwa wojena a ludzie boją się o życie i zdrowie swoje oraz bliskich. Mam nadzieję że wszyscy przetrzymywani w niewoli Tureckiej wrócą do kraju, kraju wolnym od ataków oraz bombardowań agresora . Mogę Ciebie zapewnić że nigdy nie byłam ani sie nie wybierwm do Turcji ani do Azerbejdżanu i nie kupuje ich produkty choćby i z tego powodu że są kiepskie jakości. 

No herbata turecka jest dobrej jakości i kiedyś często ja  ludzi kupowali ale musimy mieć   świdomośc że te pieniądze idę na reżim Erdogana i na bron czyli drony od których ginęli nasi chłopcy . Ormianie do Azerbejdżanu pojechać nie mogą , nieraz jeżdżą do Turcji w sprawach poszukiwania korenniki szczególnie Zachodnia Armenia ale są to również niebezpieczne wyprawy i żeby Ormian mógł tam się dostać trzeba wile starań . nikt u nas raczej nie jezdni tam na wakacje . Mam nadje że wszyscy chłopcy w niewoli wrzucą