wera878 0 Napisano Kwiecień 9, 2021 Witam, jestem 7 dni po zabiegu Femtolasik , dzien po zabiegu widzialam wszystko super , teraz jestem 7 dni po zabiegu i widzenie lekko sie pogorszyło. Czy ktoś mial podobne doswiadczenie po takim zabiegu? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
amandar 0 Napisano Czerwiec 26, 2021 Moim zdaniem może być jeszcze rożnie, jestes tak na prawdę dopiero co po zabiegu. Ja sama miałam korekcję w szczecinie w optegrze i tak na prawdę mogę powiedziec ze 2-3 tygodnie zajęło mi ustabilizowanie wzorku! także cierpliwości Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
janinkas44 0 Napisano Lipiec 14, 2021 no dokładnie w Szczecinie jest spoko ta klinika. Zadowolona jestem i bardzo polecam także. Wszystko dobrze i dokładnie załatwione! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lilithblack 1 Napisano Lipiec 21, 2021 Wzrok się może pogorszyć. Po miesiącu od zabiegu powinno się widzieć prawidłowo. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Daggna 0 Napisano Sierpień 24, 2021 no oczywiście ze z każdym dniem powinno być coraz lepiej. ja akurat robiłam też w Optegrze zabieg ale w Łodzi i bardzo dobrze się mną opiekowali. a przede wszystkim takie podstawowe informacje przekazywali Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach