Adi241678 0 Napisano Kwiecień 13, 2021 Witam, pierwszy raz będę miała łyżeczkowanie, czy to boli i jak długo mogę leżeć w szpitalu po zabiegu? Chciałabym się dowiedzieć trochę a się boję tego zabiegu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kliop 44 Napisano Kwiecień 13, 2021 Robi się to w znieczuleniu ogólnym, nie boli. Długość hospitalizacji zależy od choroby. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Moni.B88 21 Napisano Kwiecień 14, 2021 Po łyżeczkowaniu jeszcze tego samego dnia większość wychodzi do domu. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
olina1 1 Napisano Kwiecień 22, 2021 Nie ma się czym stresować. Tak jak tu kobietki piszą zabieg w znieczuleniu, też wyszłam tego samego dnia. Ja czułam lekki dyskomfort tam na dole. Lekarz powiedział żebym kupiła sobie cicatridinę. Są to globulki dopochwowe. Właśnie po zabiegach ginekologicznych jak najbardziej zalecane, żeby szybciej się błona śluzowa pochwy zregenerowała. Bez recepty jak coś. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach