BoniBluBabciaBandzior 977 Napisano Kwiecień 14, 2021 De iks. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Elciaa29 2484 Napisano Kwiecień 14, 2021 A nie iks de ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BoniBluBabciaBandzior 977 Napisano Kwiecień 14, 2021 Dx Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Elciaa29 2484 Napisano Kwiecień 14, 2021 Spox Dx Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Benniee Napisano Kwiecień 14, 2021 Mam nadzieje, babko wracaj i się nie przewracaj. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BoniBluBabciaBandzior 977 Napisano Kwiecień 14, 2021 Już doszłam prosto. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Benniee Napisano Kwiecień 14, 2021 4 minuty temu, BoniBluBabciaBandzior napisał: Już doszłam prosto. Bardzo się ciesze, wieczny wypoczynek racz jej dać panie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BoniBluBabciaBandzior 977 Napisano Kwiecień 14, 2021 Przed chwilą, Benniee napisał: Bardzo się ciesze, wieczny wypoczynek racz jej dać panie. xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Benniee Napisano Kwiecień 14, 2021 1 minutę temu, BoniBluBabciaBandzior napisał: xD A pyra wiekuista niechaj jej świeci. Coś mi się chce ale nie wiem co. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BoniBluBabciaBandzior 977 Napisano Kwiecień 14, 2021 Przed chwilą, Benniee napisał: A pyra wiekuista niechaj jej świeci. Coś mi się chce ale nie wiem co. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Benniee Napisano Kwiecień 14, 2021 Przed chwilą, BoniBluBabciaBandzior napisał: Mam batata i chce frytki ale nie mam zamiaru o tej porze ich robić. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BoniBluBabciaBandzior 977 Napisano Kwiecień 14, 2021 3 minuty temu, Benniee napisał: Mam batata i chce frytki ale nie mam zamiaru o tej porze ich robić. Zjem zupę. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Benniee Napisano Kwiecień 14, 2021 Przed chwilą, BoniBluBabciaBandzior napisał: Zjem zupę. Jaką masz? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BoniBluBabciaBandzior 977 Napisano Kwiecień 14, 2021 Przed chwilą, Benniee napisał: Jaką masz? Nie ma grzybów. Skandal. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Benniee Napisano Kwiecień 14, 2021 1 minutę temu, BoniBluBabciaBandzior napisał: Nie ma grzybów. Skandal. Przykre Tak czy siak, smacznego Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BoniBluBabciaBandzior 977 Napisano Kwiecień 14, 2021 Przed chwilą, Benniee napisał: Przykre Tak czy siak, smacznego Obrazków grzybów. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BoniBluBabciaBandzior 977 Napisano Kwiecień 14, 2021 1 minutę temu, Benniee napisał: To miało mieć grzyby, a nie ma ani jednego? XD Nie kapujesz dziś. Nie ma emoty grzybów a moja zupa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BoniBluBabciaBandzior 977 Napisano Kwiecień 14, 2021 1 minutę temu, Benniee napisał: No nie kapuje, nie wiem co się dzieje. Dobrze, że dobra. XD Zasmucasz mnie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
marawstala 2023 Napisano Kwiecień 14, 2021 Pa BoniBlu : ) 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BoniBluBabciaBandzior 977 Napisano Kwiecień 14, 2021 Przed chwilą, Benniee napisał: Mózg wyparował. Nie smuć się, taki dzień. Wybaczam i archaniołami Cię otaczam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BoniBluBabciaBandzior 977 Napisano Kwiecień 14, 2021 Przed chwilą, Benniee napisał: Dziękuje Idę spać babko, dobranoc, jutro nie wiem o której będę siodłał konia ale na pewno osiodłam. Błogosławionych snów. Nie udało się przyjść w astralu wczoraj może dziś się uda. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BoniBluBabciaBandzior 977 Napisano Kwiecień 14, 2021 otwieram portal czasoprzestrzenny 🕳 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Druhu Napisano Kwiecień 14, 2021 (edytowany) Her Boni Irma Grese, poszła polskie bombelki usypiać XDDDDDDD Edytowano Kwiecień 14, 2021 przez Druhu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach